dissabte, 25 de març del 2017
La Cantinella. Pintor Ferrer Calatayud*, 10. L'Illa perduda, Algirós - 96 3251422
Feia temps que no veníem a aquest restaurant napolità. Encara que no tenen pizzes (en fan alguns dies, i per encàrrec, crec), l'hem triat perquè venim amb les xiquetes. Avui no tenim el gust de veure l'Enzo i la mamma Maria. Ens atenen els fills.
La carta és variada, i a més a més tenen les propostes del dia, que són les que triem.
Castel Firmian Riserva 2012 Teroldego Rotaliano DOC
Teroldego
13 % vol.
Mezzacorona. Piana Rotaliana. Trentino-Alto Adige
Fruita roja, espècies. Agradable.
Comencem amb uns platerets per a compartir
-Sardines arrebossades farcides de panses i pinyons
-Mandonguilles de cua de bou
-Flors de carabassa farcides de mozzarella
-Suquet de peix i marisc
I després cadascú tria un plat de pasta, tota boníssima.
La meua amb sepietes i fruites de mar. Molt potent!
JJ, la clàssica de tòfona blanca
Per a les postres, flam de formatge, panacota de Nutella, pastís de formatge i tiramisú.
Cafés i un limoncello casolà amb un poc de taronja. La broma del dia serà que estic "Entre tarongellos"
Al final, el gran Biot ha pagat tot el compte. Gràcies, perla.
Lloc molt recomanable. Tot és casolà i està molt bo. L'atenció és fantàstica.
No parlen valencià.
No he trobat al diccionari què significa "cantinella". Hauré de tornar a preguntar-ho.
*Pedro Ferrer Calatayud (València, 1860-1944)
"Marinas valencianas" (1) i (II)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada