dissabte, 18 de febrer del 2017
Atlántico. Casa de petiscos
Després de l'èxit a Madrid de Atlántico Casa de Comidas i Atlántico Casa de Petiscos, el xef Pepe Solla (1 Estrella Michelín a Poio, Pontevedra), inaugura Casa de Petiscos a Valencia (Pl. Porta de La Mar, 4).
"Un petisco, abreboca o aperitivo és una llesqueta de pa sobre què es col·loca una ració de menjar."
Aigua amb gas (2,10 €)
Copa de vi blanc (2,90 € x 2)
Compartirem uns platerets:
- Aguachile de polp (8,50 €). Fresquet.
[L'aguachile és un plat típic de la costa pacífica de Mèxic; els principals ingredients són gambetes crues, xili, llima o llima dolça i aigua;de vegades també verdura fresca.]
- Catxels a la gallega (9,90 €). Estan molt bons, encara que trobe que el pebre roig queda molt millor al polp.
- Clòtxines en salsa d'albariño (7,50 €)
- Petxines amb salsa agredolça (zamburiñas; 7,95 €)
Entrepà de calamars (2/4, 4,50 € x 2)
Tot està bo.
De moment fallen un poquet els cambrers, que van amunt i avall, però aprendran.
Total: 25,40 € x 2
No parlen valencià
Historias con delantal
Guía Hedonista |
"Un petisco, abreboca o aperitivo és una llesqueta de pa sobre què es col·loca una ració de menjar."
Aigua amb gas (2,10 €)
Copa de vi blanc (2,90 € x 2)
Compartirem uns platerets:
- Aguachile de polp (8,50 €). Fresquet.
[L'aguachile és un plat típic de la costa pacífica de Mèxic; els principals ingredients són gambetes crues, xili, llima o llima dolça i aigua;de vegades també verdura fresca.]
- Catxels a la gallega (9,90 €). Estan molt bons, encara que trobe que el pebre roig queda molt millor al polp.
- Clòtxines en salsa d'albariño (7,50 €)
- Petxines amb salsa agredolça (zamburiñas; 7,95 €)
Entrepà de calamars (2/4, 4,50 € x 2)
Tot està bo.
De moment fallen un poquet els cambrers, que van amunt i avall, però aprendran.
Total: 25,40 € x 2
No parlen valencià
Historias con delantal
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada