dissabte, 4 de març del 2017
S'alat. Pintor Salvador Abril 34 . Russafa - 96 303 49 75/ 645 821 543
Comencem amb un vermut per a veure els The Lazy Tones, avui sols amb Pere Peiró a la guitarra i cantant, i Jorge Gener, amb l'harmònica, que ens mostraran algunes peces del seu disc nou Juke Joint Bound.
I ens quedem a dinar:
Montnegre 2015 DO Binissalem
Mantonegro, sirà, cabernet, merlot
3-4 mesos en bóta
13 % vol.
Vins Ca Sa Padrina.
13 € x 2
Saquets de sobrassada amb formatge
Ensalades
I l'arròs brut, típic mallorquí.
Sembla que el nom ve del color fosc que deixa la picadeta que es fa amb les espècies (potser les quatre indispensables són el pebre de Jamaica, la canyella, el clau i la nou moscada) i els fetgets de pollastre o conill. La carn pot variar (pollastre, conill, ànec, caça, costelles de porc...), i les verdures també (carxofes, bajoqueta, espàrrecs verds... pot dur bolets).
directoalpaladar
lasbuenasmigas
Demanem un assortidet de dolços: greixonera, gató amb gelat, ensaïmada i pastís de xocolate.
I cafés.
Total: 20 € x 8
Lloc imprescindible.
Parlen valencià-mallorquí.
I ens quedem a dinar:
Montnegre 2015 DO Binissalem
Mantonegro, sirà, cabernet, merlot
3-4 mesos en bóta
13 % vol.
Vins Ca Sa Padrina.
13 € x 2
Saquets de sobrassada amb formatge
Ensalades
I l'arròs brut, típic mallorquí.
Sembla que el nom ve del color fosc que deixa la picadeta que es fa amb les espècies (potser les quatre indispensables són el pebre de Jamaica, la canyella, el clau i la nou moscada) i els fetgets de pollastre o conill. La carn pot variar (pollastre, conill, ànec, caça, costelles de porc...), i les verdures també (carxofes, bajoqueta, espàrrecs verds... pot dur bolets).
directoalpaladar
lasbuenasmigas
Demanem un assortidet de dolços: greixonera, gató amb gelat, ensaïmada i pastís de xocolate.
I cafés.
Total: 20 € x 8
Lloc imprescindible.
Parlen valencià-mallorquí.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada