dissabte, 11 de març del 2017

"rua", "rueta" ruga, cantell, cantonet, cantó... entrepà

dilluns, 6 de març del 2017
Taller del Bocadillo. Cadis, 48 - 960 055 125

No teníem pensat, de cap manera, sopar fora avui; però hem eixit a passejar i una xica molt amable ens parla d'aquest nou local que acaba d'obrir (encara que ja estava a Mislata) i ens informa que tot és natural, sense conservants, i que ens convida a una consumició. L'escaparata, amb els panets, té molt bona pinta; ens ho repensem i al final hi entrem. Tenen una curiosa manera de fer la comanda: amb la carta, escrius en una llibreteta el que vols, vas a la caixa, pagues i ja t'ho serveixen a taula.

Comencem amb la cervesa, una Amstel Oro i una Heineken.
Per a compartir, unes creïlles braves. Quan les veig, ja sé que res de res, roïnes, mal fregides i amb xorrità de salsa coenta de tomaca! (5,50 €)

Hamburguesa nº 6, amb xapata: formatge holandés, roquefort, salsa cheddar i cansalada cruixent (7,90 €)

Hamburguesa nº 7, amb pa integral: truita de forment amb tomaca, formatge holandés, guacamole, salsa mexicana, pico de gallo (salsa amb fruita i verdura) i encisam. (7,90 €)


Servei molt amable; et pregunten diverses vegades si has menjat bé; però ho sent, no vos ho puc recomanar.
Total: 10,65 € x 2
No parlen valencià.
------------------
dimecres, 19 d'abril

Està clar que no es pot dir mai allò de "D'aquesta aigua, no en beuré". Mira si hem tardat poc! Vaig amb les xiquetes, i és veritat que havíem provat abans altres opcions com S'alat, però ací estem novament.

Una es demana una salsitxa de Frankfurt amb quètxup (Menú infantil, amb aigua, 6,90 €); l'altra una hamburguesa (8,90 €) i jo, una focaccia amb formatge de cabra, tomaca seca i ruca (7,90 €).
Aigua (2,70 €)  i cervesa Amstel Oro (2,50 €).

Total: 9,65 € x 3

Sols diuen en valencia "Ah, parleu valencià?" i "Gràcies". A poquet a poquet.

I abans de tornar a casa, un geladet per a la menuda.