divendres, 24 de març del 2014
Bouet. Gran Via Germanies, 34. Russafa - 960 070 789Havia vist fotos d'aquest espai nou (Disseny Ramon Esteve; abans estava a Puerto Rico-Cuba) que han obert Tono Pastor i César Lopo, i havia intentat anar-hi diverses vegades des que han obert (trobe que a finals de l'any passat), però sempre estava tancat (crec que comencen la setmana dimecres de nit, i en Falles estaven a Perú) o complet.
Bouet |
Casa de la Ermita Crianza 2012 DO Jumilla
60% Monastrell, 25% Tempranillo, 15% Cabernet Sauvignon
9 mesos en bótes de roure francés i americà
14 % vol.
Casa de la Ermita. Jumilla
16 € (Celler 8,95 €)
Ens ho posa un poc difícil.
Decidim compartir uns platrets al centre, i ens deixem aconsellar perquè hi ha moltes coses de la carta que ens abelleixen:
-Mullador de tomaca en conserva casolana, feta i capellà (12,50 €).
Tomaques en textures, àcides i dolces, envinagrats, iogurt, formatge fresc, pa cruixent... Una manera de començar molt mediterrània. Plat boníssim.
-Figatell de calamar, amb civada. Curiós, molt ben adobat (3,50 € x 4).
-Tempura grega de vegetals i feta (2,50 € x 4)
- Polp cruixent (17,50 €)
Les Argiles d'Orto Negre 2015 DO Montsant
90% ? Garnatxa i 10 % ? Carinyena
3 mesos en bóta de roure francés
14 % vol.
Orto Vins. El Masroig, Priorat, Tarragona.
18,50 € (7,60 € Vinissimus)
Més facilet, però no ens conta moltes coses.
- Curri Pannang sec de cacauet i vegetals (17,50 €)
Amb carabassa, moniato, albergínia... Deliciós.
Compartim un xocolate picant per a tots (5,50 €). Picant de veritat.
Café (1,40 € x 2) i café tocat (1,80 € x 2)
Pa: 1,80 € x 2 (la primera cistelleta, la serveixen sense preguntar; la segona, la demanem)
Aigua: 1,80 €
Total: 31€ x 4
Lloc recomanable. Llàstima que tinguen el pati interior tancat, diuen que en hivern fa fred. Ja és primavera, i estem a València!
Per posar-hi un però, a la fusió li falta el puntet valencià, per a entendre la llengua, dic.
No parlen valencià.
Historias con delantal
marchavale
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada