divendres, 17 de març del 2017
Cal trencar les tradicions? Solem dinar el dia de Sant Josep a casa, amb la família, i la mascletà de Russafa entrant per la finestra; però enguany no pot ser, i avui (curiosament dia de Sant Vicent Màrtir, patró de la ciutat de València), un altre pensat i fet (tot tancat llevat del Corty).
Per a picar: gambetes, catxels al vapor, clòtxines...
I una paelleta amb sépia i carxofa
White Bones Chardonnay 2011 Mendoza
Chardonnay
Fermentació en bóta de roure francés
13,1 % vol
Catena Zapata. Luján de Cuyo, Mendoza, Argentina
Adrianna Vineyard
Aprox. 80 € (Un bon regal, sí senyora!)
Cítric, mineral, flor,
Albert de Vilarnau Fermentat en bóta D.O. Cava
50% Chardonnay fermentat en bóta, 25% Macabeu i 25% Parellada
Més de 40 mesos de criança en botella
12% vol.
Caves Vilarnau. Sant Sadurní d'Anoia
Aprox. 32 € (Un altre bon regal)
Fantàstic, potent, saborós, molt de forn, torrats...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada