diumenge, 2 d’abril del 2017

Bèstia, bestiola, criatura, monstre, salvatge...

dimecres, 29 de març del 2017

Un any més, el nostre alumnat ha participat en el Diàleg entre l'escriptor i els lectors joves, enguany amb el llibre de l'escriptora andorrana Teresa Colom: La senyoreta Keaton i altres bèsties.

Carme Gregori ens ha recordat avui les paraules de Julian Barnes (El lloro de Flaubert): "Per què l'escriptura ens fa perseguir l'escriptor? Per què no el podem deixar en pau? Per què no hi ha prou amb els llibres?". No ho sé, però com m'alegre d'haver conegut avui la Teresa Colom, d'haver estat encisada per les seues mans, d'haver escoltat la seua veu parlant-nos de la VIDA... "les bèsties són bestials, fantàstiques". Crec que els nostres alumnes també se n'han alegrat. Si no coneixeu el llibre, vos el recomane; hi trobareu unes criatures fantàstiques que ens fan mirar la vida d'una altra manera.

En acabar el diàleg amb els alumnes, continua amb els profes, amb un gotet de vi i una fantàstica picadeta. L'escriptora és una persona encantadora, ens parla de la poesia, de l'escriptura, de la lectura, de la seua relació amb les escoles d'Andorra...


Abadía Mantrús 2013 D.O. Ribera del Duero
100% tempranillo
12 mesos en bóta de roure
13,5 % vol.
Bodegas Ontañón?
(Aprox. 3,59 € Mercadona)