dijous, 13 d’abril de 2017

6 de 50

Sí, és veritat que probablement  cap d'aquests serà el nostre restaurant preferit, en cap d'ells sabran mai els nostres gustos, ni quina taula és la que més ens agrada, ni com preferim que ens escudellen... però ací estan, i jo voldria conéixer-los tots, i viatjar per a conéixer-los:

The World's 50 Best Restaurants 2017

1. Eleven Madison Park (NYC, EEUU)
2. Osteria Francescana (Modena, Itàlia)
3. El Celler de Can Roca (Girona)
4. Mirazur (Menton, França)
5. Central (Lima, Perú)
6. Etxebarri (Axpe, Biscaia)
 7. Gaggan (Bangkok, Tailàndia)
 8. Maido (Lima, Perú)
 9. Mugaritz (Sant Sebastià)
10. Steirereck (Viena, Àustria)
11. Blue Hill Farm (Nova York, EEUU).
12. Arpège (París)
13. Alain Ducasse au Plaza Athénée (París)
14. Andre (Singapur)

15. Piazza Duomo (Alba, Itàlia)
16. DOM (Sao Paulo, Brasil)
17. Le Bernardin (Nova York, EEUU)
18. Narisawa (Tòquio)
19. Geranium (Copenhaguen, Dinamarca)
20. Pujol (DF, Mèxic)
21. Alinea (Chicago, EEUU)
22. Quintonil (DF, Mèxic)
23. White Rabbit (Moscou)
24. Amber (Hong Kong)
25. Tickets (Barcelona)

26. The Clove Club (Londres)
27. The Ledbury (Londres)
28. Nahm (Bangkok, Tailàndia)
29. Le Calandre (Sarmeola di Rubano, Itàlia)
30. Arzak (Sant Sebastià)
31. Alléno (París)
32. Attica (Melbourne, Austràlia)


33. Astrid y Gastón (Lima, Perú)
34. DeLibrije (Zwolle, Holanda)
35. Septime (París). Premi Silestone al Restaurant Més Sostenible del Món
36. Dinner by Heston Blumenthal (Londres)


37. Saison (San Francisco, EEUU)
38. Azurmendi (Larrabetzu, Biscaia)
39. Relae (Copenhaguen, Dinamarca)
40. Cosme (Nova York, EEUU)
41. Ultraviolet by Paul Pairet (Shanghai, China)


42. Boragó (Santiago de Xile)
43. Reale (Castel di Sangro, Itàlia)
44. Brae (Birregurra, Victoria, Austràlia)
45. Den (Tòquio)
46. L’Astrance (París)
47. Vendôme (Colònia, Alemanya)
48. Tim Raue (Berlín)
49. Tegui (Buenos Aires, Argentina)
50. Hof Van Cleve (Kruishoutem, Bèlgica)