dimarts, 21 de febrer del 2023

Trobades d'hivern

diumenge, 19 de febrer
No sé quin sant és avui, però sonen les campanes perquè és dia de festa: Mercé inaugura una exposició col·lectiva, Retalls d'hivern, i no hi podem faltar. No la veia des d'abans de la pandèmia; ni a M.Elena tampoc. Que contenta estic!
He arribat bastant puntual, només passaven dos minuts de les 12, i ja hi havia molta gent, però no he sentit cap discurset inaugural; la taula, parada, això sí:
Canallas Tinto DOP València
50% Monastrell, 50% Tempranillo
4 mesos roure americà
Bodegas Arráez. La Font de la Figuera
Etiqueta: Paco Tuercas
Aprox. 4,90 €
Alijares DO Rueda  Verdejo (García Carrión?)
Abadia Mercier Verdejo (Isidro Milagro?)
Cervesa, aigua...
I ací, l'obra de la nostra artista.
Després, improvisant, dinem a Il rosso (Cadis, 59. Russafa - 960 881 668)

Martinis (4,50 € x 2), cerveses (2,50 € x 5), Coca-Cola Zero (2,30 €), aigua (0,50 l 1,90 € x 3)
Detall d'olivetes per a les primeres que hi arribem.



Compartim al centre:

Il antipasto: affettati (carn freda), formaggi (burrata), carxofa en conserva, albergínia, olives, tomaca seca, focaccia (25,90 €)


I una pizza fregida (8,10 €)
Només és massa de pa fregida, amb salsa de tomaca i mousse de quatre formatges, però està bona sucadeta




EM Monastrell Cabernet 2021 DO Alacant
50% Monastrell, 50% Cabernet Sauvignon
6 mesos en roure francés Allier i americà Oregon
14% vol.
Bodegas Enrique Mendoza. L'Alfàs del Pi
18,50 € (9,23 € celler)

Fruita, espècies, sotabosc. Agradable.



I després casdascuna demana un plat.
Jo, risotto Boscaiolo (14,10 € x 2), amb bolets, tòfona, parmesà i speck (pernil tirolés).
Ja no puc, ja no puc, però me'l menge tot. Bo.

Les altres opcions són:
Risotto 4 formatges (13,10 €)
Espaguetis Carbonara Tradicional, amb guanciale, pecorino i rovell d'ou (12,50 €)
Lasanya (12,80 € x 2)
Nyoquis (11,10 €)


Per a les postres compartim tiramisú (5 € x 2).
L'artista es demana un pastís de xocolate i almívar de llet (5 €)

Café (1,20 € x 6)

Total: 25,7 € x 7


Jo sé que està molt difícil trobar gent en el sector de l'hoteleria, però als pobres xiquets els falta un poquet d'organització; ens pregunten diverses vegades el mateix i van i venen constantment; no hi ha les postres al compte i fa llàstima veure com pateix una de les perles perquè ens ha cobrat malament amb el datàfon i no sap ni fer la resta!
No obstant això, és una bona opció per a un dinaret en grup.
M'agraden tant aquests retallets!