dimecres, 8 de febrer del 2023

De barri a barri i "patisc" perquè em toca

Ma que ens agrada patir! I la meua amiga Carme ens ha fet arribar un enllaç per fer-ho encara millor: "De tapes per Benimaclet i Russafa"

-Bar La Negri (Albocàsser, 27): navaixes al natural amb vinagreta de ponzu, gyozas de verdures, croqueta morellana de pollastre assaonat, ensalada russa verda... 
-El Aprendiz de Tapas (Pl. Río Duero, 6): albergínia a la flama templada amb mozzarella de búfala, vinagreta de nous i oli d'alfàbega, croquethai, mollet de cansalada a baixa temperatura amb kimchi, dimsum, creïlles braves...
-Pata Negra Restoránt (Baró de San Petrillo, 3): sépia amb ceba, botifarra de Burgos amb crema de pinyons i bolets, bacallà fumat, espàrrecs verds amb tapenade... 
-El Carabasser (Reverend Rafael Tramoyeres): barquetes (pintxos), broquetes, tapes... bescuit de carabasseta i parmesà amb pimentonet farcit de tonyina, ajoarriero, crestes/pastissets...
-Comboi (Doctor Vicent Zaragozà, 28), cuina mediterrània amb tocs asiàtics 
-La Murta Vins i Tapes (la Murta, 14)

-La Chata Ultramarinos (Literat Azorín, 4): anguila en teriyaki, polp sec de Dénia, ensaladaa russa amb mouse de piparres, blanc i negre amb favetes...
-Vermúdez (GV Germanies): croquetes, 
- El Almacén (Sueca, 41): preñao de botifarra, polp a la brasa amb romesco, perrito japonés, vieires amb mojo picón, croqueta líquida de dacsa
-Bar Biosca (Dénia, 46): ensalada russa, esgarradet, croquetes, sépia amb maionesa...
-La Tasqueta del Mercat (Mestre Aguilar, 2)
-Maui Russafa (Vivons, 27)
-Rodamón de Russafa (Sueca, 47)
-Taberna La Malvaloca (Sueca): creïlles braves, croquetes de boletus