dimarts, 21 de febrer del 2023

L'horta al plat


Un any més, se celebra el Menja't Meliana, del 18 al 24 de febrer; ja és la VI Setmana Gastronòmica, que inclou la IV edició del Concurs de Paella de Fetge de Bou i de Postres amb cacau del collaret , amb aquests resultats:







Paella de fetge de bou 🥘
El primer premi ha sigut per a la paella de Binhui Food (Juan Ramón Jiménez, 72. Malilla, Quatre Carreres), del xef Binhui Jiang (3r en 2022)
El restaurant Sequial20 de Sueca (València, 32) ha consolidat la segona posició
El tercer lloc ha quedat en casa: Restaurant El mosaic (pl. Nolla, 12. Meliana)

Postres amb cacau del collaret 🥜
Pastisseria Pana (Meliana) ha resultat el guanyador d'aquesta edició amb un mochi, amb cacau del collaret en diferents textures. 
El restaurant Joan XXIII de València s'ha alçat amb una segona plaça amb unes postres inspirades en uns tradicionals canonets de teula de cacau, farcits de crema de cacau
El tercer lloc ha sigut per al Restaurant Casa Granero de Serra, amb un gelat de cacau del collaret amb panses al rom i un mini pastís amb cacau i ametla i pols de crocant de cacau.
ValenciaNoticias