divendres, 13 de setembre de 2019

Cerveseta "postpel·li"

dimarts, 10 de setembre de 2019

Ja ho he dit moltes vegades: sóc una xica fàcil. Jo no volia, però no m'he fet pregar massa; la veritat és que després de veure una pel·li al cine (La caiguda de l'imperi americà, D'Or) amb les amigues van bé una cerveseta i una picadeta per a poder xarrar tranquil·lament.
Ruzanúvol. Lluís de Santàngel, 3. Russafa  - 680 993 892

Sobre el nom d'aquesta cerveseria ja vaig parlar a "Nuvolets per Russafa", però he de confessar que em perden els jocs de paraules; ací, per exemple, podeu trobar-ne alguns: La birra de Brian, Bar Veider, Nothingan Prisa, La tapilla Sixtina, Breaking Bar, Paco Meralgo, Beer para Creer, Bar Reinols...

Cervesa (3,50 € x 5; una torrada -Bibock, "La Prepotenza"- i les altres amb punt amarg -amb cereal americà-)

Burrata amb ruca, tomaquetes cherrypiadina fregida (9,90 €)

Rotllets d'albergínia, speck, tomaca, grana i alfàbega (5,80 €). Trobe que al plat hi ha tres rotllets i, com que en som quatre, ens pregunten si el completem. I tant! Sembla una solució facil, ei que sí? Doncs quantes vegades ho fan impossible!
Compartim unes piadine, cadascuna tallada en quatre porcions:
[La piadina o piada és un pa pla elaborat amb farina de forment d'origen italià, típic de les províncies de l'Emília-Romanya]

 - Rosbif (7,90)

- Formatge, albergínia i tomaca (6,90 €)
- Bresaola, mozzarella, tomaca, ruca (7,90 €)
[La bresaola (pronunciat bresàola) és un plat consistent en talls fins de carn de vedella assaonada durant dos o tres mesos; és originari de la vall de Valtellina, Llombardia -prop dels Alps-. Es pren com a antipasto amb oli d'oliva i suc de llimona.]

Estan bones, però no vos recomane que en demaneu tres, són massa semblants a causa del pa.
Ni postres ni cafés.
Total: 14 € x 4
Servei molt atent.
Ens regalen algunes paraules en valencià.