dissabte, 28 de setembre del 2019

"Un pensament amarg, un pessic de sal"

dijous, 26 de setembre
Avui, l'antiga fàfrica ens reunim per anar al teatre i quedem una miqueta abans per a fer una xarradeta. El Bluebell Coffee em sembla una bona opció, però en entrar una veu molt poc amable m'amolla "estamos cerrados". Com és possible que l'horari d'un lloc on el café és el protagonista siga de 9 a 16 h? Per no començar a bambar ens quedem al cantonet, a Casa Amadeo. Aigua, cervesa i jo, una copeta de vi blanc,

Finca del Mar DO València
Chardonnay
12,5% vol.
Vicente Gandia
(Aprox. 5,50 €)


Russafa Escènica. Fast Money, de Francachela Teatre: "La precarietat econòmica i emocional de l'Espanya avui dia ens aboca a agafar feines que mai haguérem imaginat que acceptaríem. Un apropament a l'economia submergida del porno gai amateur amb homes heteros." Comencem amb molt de riure, però anem posant-nos nerviosets amb el que els toca viure als protagonistes de la història.

Necessitem alguna coseta salada, o dolça, que s'enduga l'amargor que ens ha quedat.


Pintor Salvador Abril, 34 Russafa - 963 034 975 / 645 821 543

Cervesa (x2), vi o aigua per a començar. Amb el detall d'unes olivetes.


Sincronia Negre VT Mallorca
Callet, Manto Negre, Sirà i Merlot
14% vol.
Mesquida Mora. Porreres, Mallorca
18 €






Compartim al centre de taula:
Tombet (creïlla, albergínia, tomaca... x 2). Boníssim.

Pica-pica de sépia/calamar (x2). Que bo, amb el puntet coent...
Coques de xeixa (seixa, forment), amb llonganissa, faves i ceba; amb escalivada (albergínia, pebrot vermell, ceba, anxoves, olivada); amb cavalla, tomàtiga, pesto, olivada i ruca. Delicioses.

Per a les postres, greixonera, gató amb gelat i pastís de xocolate i taronja. No volíem, no volíem, però al final volen.

Total: 13,20 € x 6

Agne ens comenta que encara li crida l'atenció com ací, quan anem a un restaurant amb els amics, paguem l'escot; en el seu país, Lituània, cadascú paga el que ha menjat o begut.

No hem tingut sort i no hem pogut estar a la terrassa; a l'interior al principi fa calor, però després, entre el ventilador i la finestra, estem molt bé.
Un bon lloc per a compartir una picadeta amb amics. Relació qualitat-preu immillorable.

Parlen valencià/mallorquí. Carta en espanyol i en mallorquí.