dissabte, 9 d’agost del 2014

Ho dic... no ho dic...? Les pitjors creïlles braves que he menjat mai

diumenge, 27 de juliol del 2014
Pizzeria Nuova Napoli. Av Neptú, 25. Platja Pobla de Farnals


Sopar amb nebodes per a celebrar l'aniversari de mare-iaia. Toca pizzeria, elles trien.
Demanem alguna entrada per a compartir, dues pizzes Prosciuto Cotto entre les quatre (8,90 € x 2) i lasanya de verdures per a les més majors (8,70 € x 2).
Refrescs (2,35 € x 4) i cerveses (1,90 € x 2).
I arriben les entrades: uns calamars a la romana, correctes (6,40 € x 2), i unes creïlles braves que m'atreviria a classificar d'indecents, fetes fa hores i recalfades al micrones; però les xiquetes se les estan menjant. Què faig, ho dic o no ho dic? Finalment li ho comente al cambrer, que s'ho agafa malament i em contesta que ells les fan així; no obstant això em pregunta si se les emporta. Si haguera estat jo sola no ho hauria dubtat, però les deixem a taula, i no sé si manipulades per mi o no, les xiquetes no se les acaben.
Que si ens les cobren? I tant! (3,75 € x 2) És més, ens volen cobrar també una gerra de cervesa que no ens hem begut.
Per a les postres, un pastís de formatge moooolt casolà, un tresor de torró i 3 gelats Kriaturice.

Total: 83,50 € (3 adults i 3 xiquetes).

No parlen valencià.

Uns dies abans havíem estat sopant al "merendero" de la platja del Puig, L'estiu, tan típic que fins i tot se n'anà la llum, i les creïlles que ens van posar estaven boníssimes, acabadetes de fregir. No deu ser tan difícil, no?
També menjàrem clòtxines, ensalada, sèpia, peixet fregit (aladroc), broquetes morunes -açò el més fluixet-, cervesa... i gelats.
flickr.com