dijous, 6 de desembre
No ho teníem previst, però mira, fem una paradeta a mitjan camí i coneixem el restaurant més antic d'Espanya!!! (això diuen ells; és de 1825. A Madrid hi ha Casa Botín, de 1725, i a València, Venta l'Home, del XVII!!!): Casa Lac (Màrtires, 12), al Tubo de Saragossa.verema |
1. Crema de carabassa (ens perdem els espàrrecs de Navarra. Oooohhhh). Correcta.
2. Verduretes torrades i sardina gallega fumada (la llesca de pa té massa oli, i la sardina està massa salada; tot i això, estan bones)
3. Rodanxes de creïlla confitada en oli de garró de porc, amb tiges de borratges i crema.
Senzill i alhora espectacular. Ben curiosa la crema de borratges, d'un verd fort...
4. Bajoqueta saltada amb all, tomaca, ceba torrada i creïlla confitada. Un bon bullidet. (a la foto, després de remanar-ho tot)
complicidadgastronomica |
5. Pimentons de cristall, rojos, dolços, sucosos... fantàstics (els canvien per una menestra de verdures).
casalac |
6. Penques de bleda arrebossades i farcides de pernil ibèric i voulet de fongs amb salsa holandesa per damunt.
O com fer sublim un ingredient ordinari.
(em vaig emocionar i aquests dos plats no els vaig fotografiar)
alacartaparados |
7. Corona de carxofes amb foiegras fresc i porro cruixent. Exquisida
complicidadgastronomica |
8. Fesols de Tudela (pochas) a la manera tradicional (amb pimentó verd i roig, tomata, ceba, all, borratja...)
9. Llesca amb ou, gelat i trufa de xocolate.
Un bon final
verema
complicidadgastronomica
Verónica Salgado Capricho 2007 DO Ribera del Duero
tempranillo
12 mesos en bóta de roure americà
blogveronicasalgado
BODEGA ASCENSIÓN REPISO BOCOS (PAGO DE TASIO)
Pesquera de Duero, Valladolid
26 €
Elecció poc encertada per a la verdureta. Molta fusta; hi falta un poc de dolçor, poc amable.
Si teniu ocasió, visiteu el lloc; són un poquet estirats, però mereix la pena. I passegeu pel Tubo, els carreronets del centre, on hi ha també el mític café cabaret El Plata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada