dissabte, 22 de desembre del 2012

Bar Mercat, Alaquàs... o "El Nostre Paco"

Vicent Andrés Estellés, s/n, Alaquàs - 628 32 34 68
dimecres, 19 de desembre de 2012

Tot i que no ens agrada gens quedar-nos a dinar a Alaquàs (perquè això significa que de vesprada tenim claustre, avaluacions, reunions...), anar al baret de Paco no està malament, i l'altre dia pensava que mai no li he dedicat cap entrada al bloc ni n'he fet cap foto.
Per 8 € hi ha tres primers plats per a elegir, tres segons (encara que pots triar-ne dos primers o dos segons) i diverses postres o café (IVA inclòs, amb aigua, vi o cervesa, i pa).
Sol haver-hi algun arròs (al forn, de paella, de peix...) o fideuà; ensalades molt variades, segons el dia, amb diversos ingredients (encisam, tomaca, tonyina, gambetes, espàrrecs, ou dur, pernil, formatge, anxoves...), tempura de verdures; mandonguilles casolanes, sèpia, calamars, emperador, salmó, garró de porc, filet de porc, pollastre... i sempre tot emplatat amb gust. Per a les postres sol tindre fruita fresca i preparada, alguns pastissos (xocolate, café, carabassa...), flam, mousse...
I si no fa massa fred (o massa calor) s'està molt bé a la part de fora.
Cristina i Consuelo (la dona de Paco) ens atenen molt bé. I tots parlen valencià. Ens sentim com a casa.

--------------

dimecres, 16 de gener de 2013
I avui és el dia, amb el Galaxi d'Ester, captarem eixe art de Paco.


Hi ha 4 entrants, però tots ens decidim per l'ensalada verda templada, amb tonyina, carxofa, pernilet...
Templada no està, però el pernilet i la carxofa, almenys, han passat pel foc. I no em direu que no es preocupa per l'emplatat...





Estic a punt de triar el bacallà (també hi ha mandonguilles casolanes i alguna cosa més), però Cristina ens diu que el gaspatxo fa molt bona pinta, així que... au, a per ell.
Un poquet massa sentidet de pebre roig, però ben bo.




I per a les postres, uns trien taronja preparada, amb uns granets de mangrana i uns altres triem la coca de carabassa, que no els ha eixit massa bonica. Millor la primera opció (també tenen pastís de café i alguna altra cosa)
Amb pa, aigua-cervesa-vi amb llimonà, i molta amabilitat... 8 €.
Absolutament recomanable.