diumenge, 9 de desembre de 2012

+ Canalla

Canalla Bistro. C/ Mestre Serrano, 5. Russafa. Tel. 963 740 509


Les comparacions són "canalles" (ja hi hem estat alguna vegada), i quedar quan hi ha nombrosos dinarets i soparets de Nadal (a pesar de la crisi i de l'esplomada paga extra) potser no és el més adient; a pesar d'això quedem 7 funcionàries 7 (afortunadament amiguetes, i no pel nexe funcionarial) un dimecres 5 de desembre. Hi ha massa gent al local, i és desagradablement sorollós. Es nota que volen alleugerir el procés i ens conviden a acceptar el menú, això sí, facilitant-ne un per a una persona que no menja carn (en serveixen dos plats de cada; dels últims 4, un solament). Preu menú: 26 €


Quant al vi, Juanma ens proposa dues opcions magnum i s'ofereix a servir-nos sempre ell, que la botella pesa molt: un Mestizaje o un Pago de los Capellanes. Triem la primera, que és un poc més barateta, 36 € (encara que després l'haurem de completar amb una "normal", 18 €)
Mestizaje 2009 / 2010  VT El Terrerazo
Bodega Mustiguillo, Utiel
Enòleg: Toni Sarrión
Boval (amb tempranillo, cabernet, sirà i merlot)
Fruita, espècies... té un puntet carbònic que no m'agrada
-Vitello tonato "Canalla"
(com ja he dit alguna vegada, no m'agrada ni la presentació ni la crema que ho unifica tot)

-Nem vietnamita de salmó, crema de formatge i ruca
Ben sucadet en la salseta, un èxit.


-Bunyols cremosos de bacallà
Un clàssic, més que esponjosos.


-Ensalada de cintes de carabasseta, fideus d'arròs, parmesà i sèsam
Fantàstiques les textures*

-Bocata de llangostins, ceba tendra i salsa "canalla"
 Boniquet


-Sandvitx de pastrami casolà “Rotllet Katc´s"
Ingredients ben mesclats; abellidor.


 -Curri roig "thai" de porc ibèric
Gingebre? Llima picant? Siga el que siga, resta sabor a la carn.*



. Mozzarela de búfala amb albergínia torrada i mangrana


. Ensalada de bròquil, pollastre picant i salsa Cèsar *

. Trossos de peix adobat amb encisam i satay (crema cacauet)
Poc reeixit


. Mandonguilles de corbina estofades amb creïlles i soia *




Postres: textures de xocolata amb nous de macadàmia *, cafés i infusions.

(* Podeu trobar les fotos que no hi ha ací i altres comentaris a katablok1 i katablok2)

Com he dit abans, massa pressa a servir els plats, massa tensió; si t'encantes una miqueta et lleven el plat que encara no has acabat. I ens porten el compte sense demanar-lo; un detall sense importància? A mi, em pareix lleig.
TOTAL: 37,20 € persona
I com no em canse de repetir, saben valencià però se'ls oblida.

Sembla que sóc un poc "destroy" però no, és que crec que són detalls que es podrien cuidar un poc més i aleshores seria fantàstic. Tot i això, que bé ens ho vam passar, amigues! I encara queda lloc per a un gintònic (o el que siga). Gràcies, Anna.

FOTOS: Dora (excepte la de dos plats). Gràcies