dimecres, 8 d’octubre del 2025

Premis amb senyes d'identitat


Premis Hoteleria València 2025
(Auditori Mar Roja, Oceanogràfic València, 6 d'octubre. Jurat format per Sergio Terol, president de l'Acadèmia de la Gastronomia de la CV; Belén Arias, membre de l'Acadèmia de la Gastronomia de la CV; Cuchita Lluch, membre de la Reial Acadèmia Espanyola de la Gastronomia; Paula Pons, periodista i directora de la Guía Hedonista; Mónica Morales, responsable de l'àrea de Turisme de Cambra València; Luis Valls, xef del Poblet; Manuela Romeralo, Premi Nacional de Gastronomia; Nuria Sanz, presidenta de l'Associació de Restaurants de València; Francisco López i Alexandru Tomesu, gerents de Makro):

- Trajectòria professional: Grup Portolito 
- Emprenedor hoteler: Román Navarro - Família Tonyina 
- Disseny en hoteleria: Atenea Sky 
- Innovació i qualitat: Nou Gourmet 
- Comunicació gastronòmica: Maje Martínez 
- Servei de Sala: Inés Correira – Cap de Sala Orobianco (Calp)
- Gastronomia sostenible: 2 Estaciones 
- Empresa familiar hotelera: Hostal Blayet 
- Fidelitat i suport al sector: Bodegas Vicente Gandía (140 Aniversari)
Menció especial a Vicente Rioja (centenari del Restaurant Rioja de Benissanó). 
Reconeixement a organitzacions i empreses de suport a causa de la Dana: World Central Kitchen, Banc d'Aliments de València
Menció especial a les empreses hoteleres afectades (Raúl Aliaga, de la Taberna Aliaga de Catarroja)

Molta senya d'identitat no n'hi ha, no? O sí?