IV Jornades Gastronòmiques de la Carabassa. Serra, 18-26 d'octubre
dissabte 18:
IV Concurs popular d’Olla amb Carabassa Vicente Granero – Vila de Serra
IV Concurs de decoració de carabasses
dilluns 20: V Concurs Professional d’Olla amb Carabassa Vicente Granero – Vila de Serra
Hi participaren onze restaurants de la província: Nou Chaparral, Miguel i Juani, Binhui Food, Juan XXIII, Chef Amadeo, La Garrofera, El Mosaic, Nou Rossinyol, El Racó de Meliana, Bon Aire i La Mar Salà. 
El guanyador fou El Racó de Meliana. 
El segon premi, per a La Garrofera de Serra, i el tercer per a La Mar Salà de Cullera. 
Jurat:
Fernando Navarro (Goya Gallery, guanyador de l'edició anterior), Juan Gorrea (xef de La Taula de Llíria), 
Lolita Navarro (guanyadora del segon premi del Concurs popular de dissabte), 
Julián Yeves (pastisseria Utiel), 
Rafa Vidal (Restaurant Levante, Benissanó).
A noticiasciudadanas podeu trobar la recepta
El primer premi de les postres amb fruita de tardor el guanyà Nou Rossinyol de Nàquera; el segon, el Restaurant Miguel i Juani de l’Alcúdia; i el tercer, El Mosaic de Meliana. 
-------------
Els restaurants i comerços oferiren:
Nou Chaparral, amb pasta penne i carabassa torrada amb gelat de vainillaCerveseria Portacoeli, amb arròs melós de carabassa, conill i bolets
Bar Restaurant El Descanso, amb ajoarriero, fideuà i púding de carabassa
Puerto Escondido, amb empanades i hamburgueses de carabassa
La Garrofera, amb arròs de carabassa i postres de carabassa amb anous i formatge
Carns Aliaga, amb gofres, fajitas i rotllets de carabassa
Forn San Joaquín, amb bunyols, cocotets, magdalenes i bescuits de carabassa
Casa Granero, amb la tradicional olla de carabassa i sopa dolça de carabassa amb gelat de iogurt
 


 
 
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada