"Després de la pandèmia ha tornat a Sueca el concurs de paelles més important del món", el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.
Totes les paelles es cuinen amb llenya, seguint la mateixa recepta i amb els mateixos ingredients. I enguany, la millor paella valenciana del món es cuina a Madrid, concretament al Restaurant El Madrileño, a Guadarrama (valenciadiari).El segon premi, l'ha guanyat Arrossos per emportar Pepi, d'Alcàsser
"No, la mejor paella del mundo no se cocina en Madrid", Guía Hedonista
El Dia Mundial de la Paella (20 de setembre) es decidirà quina és la millor paella del món, una altra millor paella; hi ha finalistes de diversos països (Perú, Corea, Uruguai, Argentina, Costa Rica, els EUA, Xina, Espanya -Noelia Pascual-, Bèlgica, República Txeca, Irlanda)
Del 16 al 26 de setembre hi ha el València Cuina Oberta
"Noelia Pascual, representant espanyola en la final del Worl Paella Day CUP" Guía Hedonista
-------
I guanya Noelia Pascual, del restaurant Cachito d'Elx.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada