dilluns, 13 de setembre de 2021

Paellers de món... a concursar!

"Després de la pandèmia ha tornat a Sueca el concurs de paelles més important del món", el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.
Totes les paelles es cuinen amb llenya, seguint la mateixa recepta i amb els mateixos ingredients. I enguany, la millor paella valenciana del món es cuina a Madrid, concretament al Restaurant El Madrileño, a Guadarrama (valenciadiari).
El segon premi, l'ha guanyat Arrossos per emportar Pepi, d'Alcàsser
I el tercer, el restaurant Tabick Lounge-Arrosos i Brases, de Llombai
Guanyadors des de 1961


El Dia Mundial de la Paella (20 de setembre) es decidirà quina és la millor paella del món, una altra millor paella; hi ha finalistes de diversos països (Perú, Corea, Uruguai, Argentina, Costa Rica, els EUA, Xina, Espanya -Noelia Pascual-, Bèlgica, República Txeca, Irlanda)
Del 16 al 26 de setembre hi ha el València Cuina Oberta 
"Noelia Pascual, representant espanyola en la final del Worl Paella Day CUP" Guía Hedonista 
------- 
I guanya Noelia Pascual, del restaurant Cachito d'Elx.