dissabte, 25 de setembre del 2021

El triomf dels "amb" i dels "sense"

Divendres 24 de setembre s'ha celebrat el XIV Campeonato de España de Tortilla de Patatas Trofeo Tescoma, un certamen creat pel crític gastronòmic Rafael García Santos, que la Fira Alacant Gastronòmica ha recuperat (2011).

El jurat estava format pel crític donostiarra i per Quique Dacosta, Kiko Moya de L´Escaleta, Fran Martínez de Maralba, Paco Torreblanca, l'empresari José Gómez 'Joselito' i els periodistes Pepa Fernández (RNE) i José Ribagorda (T5). 
Concursants:
Alberto García Ponte, del Mesón O Pote (Betanzos, A Coruña) 
Ciri González González, del Restaurant La Encina (Palencia) 
Alfredo García García, de la Cafetería Bar Sylkar (Madrid)
Teresa Monteoliva i Pedro José Román, de Cañadío (Santander)
José Luis Valerio Bugallo, de la Belatz Gorri Tavern (Orduña, Vizcaya)
Paz Corral Olmo, de la Cafeteria Pizcueta 14 (València)
Román Marugal Arias, de la Tortillería La Concordia (Logroño)
José Antonio Iranzo i Pol Ballester, del Restaurante Crac (Zaragoza)
Javier Cadario i Antonio Reyes, de Cucú Gastrobar (Murcia)
Nerea Sesma i Ángela Yohana Landazuri, de Lorea (Alacant).
Els restaurants La Encina de Palència (sense ceba) i Cañadío de Santander (amb ceba) són els guanyadors.