dissabte, 23 de juliol del 2016
Ernest Ferrer, 14. Mestalla - 961 11 53 93Fa poc (6 de juliol) que Ulises Menezo ha obert aquesta braseria japonesa al costat de Tastem (amb Chema en la sala i Eduardo Espejo en la cuina). Com que l'avançada (Verema/Abreunvinito) ja ha informat que és una proposta interessant, cap allà que anem.
Pago de Los Balagueses Chardonnay 2014 Pago de los Balagueses
Chardonnay
10 mesos en bóta de roure francés
13 % vol.
Vegalfaro. Requena, València
Rodolfo Valiente.
20 €
Molt aromàtic. Fruita i flor blanca; punt fusta agradable.
[Trobe que t'hi pots dur el teu vi si vols]
Yakinasu d'albergínia amb gingebre i katsuobushi. Atrevit, original (potser ens hauria agradat més templat que no fred; 4,20 €)).
Edamame fregit (3,80 €)
Tellines amb salsa de soja i mantega, amb espècies japoneses. Una proposta divertida (9,50 €).
Broquetes de vedella uruguaina (3,80 € x 2) i de cansalada virada de porc Kimuch (2,90 € x 2). M'agrada més la segona.
[Kushiyaki i Yakitori són broquetes adobades cuinades a la brasa (generalment de carbó); la primera sol ser de carn de bou i la segona de pollastre]
Kamado. Hamburguesa de wagyu amb soia (La carn, fantàstica; la soia, excessiva)
[Kamado (paraula d'origen japonés) actualment s'utilitza per denominar d'una manera genèrica uns atifells en forma d'ou, que eren de fang i ara són de ceràmica, i que es fan servir per cuinar de moltes maneres diferents]
Ebimayo (llagostí tigre tempuritzat amb crema picant) amb maionesa japonesa sobre flor. Curiós (12 €).
Llesca amb ou de te verd, amb gelat. (Sóc tan fan del te matcha que no puc ser objectiva. Novament, divertida. Invitació -6 €-)
Total: 44,50 € x 2
Lloc recomanable.
No parlen valencià
Historias con delantal
valenciaplaza
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada