dissabte, 16 de juliol del 2016. Mare de Déu del Carme
Sí, per a celebrar el sant de les Carmes, repetim a la Marina Beach (Marina Reial Joan Carles I. Passeig de Neptú - 961 150 007), però aquesta vegada a l'interior, més fresquet i alhora més sorollós.
El servei, com s'ha comentat anteriorment, és un poc especial, encara que després tindrem sort amb el xic que, en aquest cas sí, controla la nostra taula (semblava un poquet malcarat, però ha estat molt atent a tot el que necessitàvem).
Sols esperarem uns minutets a les "santes", però ens dóna temps a demanar un aigua i un vermut.
Compartim plats al centre:
Muga Rosado 2013 (?) DOCa Rioja
60 % Garnatxa, 30 % viura, 10 % tempranillo
13 % vol. Bodegas Muga. Haro, La Rioja
17 € ? (Aprox. 6,95 €)
Suau, agradable.
- Bistec tàrtar de tonyina amb alvocat (ara que pense, crec que havia de ser amb algues wakame)
- Anxoves Sèrie Oro Lolín “00” sobre tomaqueta marinada. Ben grans, i bones.
- Sepionet del dia a la planxa amb oli d'all i julivert. Molt bo.
-Tempura de verdures i clòtxines amb maionesa suau de wasabi. Fantàstica.
- Clòtxines al vapor de llorer (excessiu el llorer, però bones).
Château Grand Village 2012 Bordeaux
Merlot, cabernet franc (93 % - 7 %?)
12 mesos en bóta nova i usada de roure francés
14,5 % vol
Guinaudeau Vignerons. Mouillac, Fronsac, Gironda, Aquitània.
[De la família Guinaudeau des de 1962, com Château Lafleur, a Pomerol. Compten amb l'assessorament de la casa Jean Pierre Moueix (Château Pétrus)]
28,50 € (Aprox. 15,25 € Vinissimus)
Fruita roja (cirera? pruna), herba, un poc de terra, mineral. Saborós.
- De la carta japonesa repetim els makis
Sweet Beach: arròs i alga nori amb foie, mango, ceba caramel·lizada i salsa de Porto dolç
Marina: tonyina i vieira, recobert de salmó fresc i teriyaki
i afegim uns Uromaki Corbina: arròs, alga nori, corbina, alvocat, sèsam i maionesa japonesa
Per a les postres, compartim fruita del temps,
gelat d'avellana amb neula i xocolate
llesca amb ou de taronja caramel·litzada amb gelat de xocolate
motxis variats
Cafés.
Sense ser especial, s'hi menja bé; amb bones vistes. Probablement, millor entre setmana, fora de l'estiu, amb menys gent.
No parlen valencià.
Per molts anys, Carmes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada