dissabte, 30 de juliol de 2016
Que per què es diuen "Trio Calaveras"? Ni idea. Supose que sabeu que era un grup mexicà de boleros i ranxeres. Aquests en són tres, sí. Faldillers? No crec. Ni són persones de poc judici, ni porten una vida dissoluta... O sí? Una bona llista de restaurants del món sencer sí que consta al seu currículum. El cas és que a l'estiu la taula és més casolana, i també hi participem les consorts (continuem esperant el novio perfecto). L'any passat ens saltàrem la celebració i enguany la primera cita és a la terrasseta del Puig.
-Comencem amb unes verduretes deshidratades cruixents, pernil ibèric i un vinet.
-Comencem amb unes verduretes deshidratades cruixents, pernil ibèric i un vinet.
L'Opaline 2015 AOP Coteaux Varois en Provence
Grenache, Cinsault, Syrah
13 % vol.
Pure Provence. Domaine La Rose des Vents. La Ròcabrussana, Provença
Hervé Bazet-Simoni. Gilles Baude, Bruno Crepin (enologues), Thierry Josselin (vigneron)
Fruiteta i forn. Fresquet.
(Verema, 8 €?)
-Directament de Requena, del forn Pérez-Càrcel, el típic bollo, amb llonganisses i tajadetas de pernil tendre.
-Sèpia amb maionesa
-Gaspatxo amb cireres
-Clòtxines amb api, porro i curri
-Ensalada russa
Abad Dom Bueno 2014 DO Bierzo
Godello fermentat en bóta
12,5 % vol.
Bodega del Abad. Carracedo, Lleó
Enòleg. Miguel Tienda Baena
Verema, Aprox. 8-6,20 €
-Arròs amb sépia, calamar i llangostins
Formatges de Sólo Queso (Luna Nueva, cabra, Àvila; Charcos Blancos, cabra, Albacete; Molí de Ger 1060, vaca, La Cerdanya; Ojos Guadiana vell, ovella, Ciudad Real)
Le L d'Or 2007, Muscadet Sèvre-et-Maine sur lie DOC Val de Loire
Melon de Bourgogne
12 % vol.
Domaine Pierre Luneau-Papin. Le Landreau, Loira.
(Pensàvm que tenia un puntet dolç, però no)
Fruita d'estiu (cireres, meló tendral i bresquilla), café granissat, orxata, gelat de llet merengada i una llarga i divertida sobretaula.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada