dijous, 11 d’agost de 2016

Es pot sopar i anar al teatre?

dissabte, 6 d'agost del 2016
Abans d'anar al teatre (22,30h) fem una volteta pel barri antic de la ciutat de Sagunt i decidim fer un mosset abans d'entrar-hi. Tant ens fa on, en una tauleta al carrer del Castell, que resulta ser del Mesón El Castillo, i trobem una estranya relació: durant el festival, com que hi ha més gent, hi ha menys oferta gastronòmica, perquè no se'ls acumule faena a la cuina!
Cervesa fresqueta (Mahou), clòtxines, xampinyó, pernil i formatge i creïlles braves. 
Sort que xarrant, xarrant, a penes fem cas del menjar...
Total: 11,11,25 € x 4
No parlen valencià

Ara recorde que vaig escoltar a la ràdio la presentació d'un llibre on gent del teatre recomanava llocs per a menjar (normalment a hores intempestives)


La guía gastrocómica. Donde comen los actores y actrices en sus giras por España. María Díaz
Roca Libros
18,90 €








Sónnica y Acteón. Companyia local Passió per Sagunt (50 actors, 20 figurants, 10 ballarines, 10 músics; direcció: Amparo Vayà)

L'obra tracta el Setge d'Arse o presa de Sagunt, operacions militars dutes a terme entre el 219 aC i el 218 aC entre els cartaginesos, dirigits per Hanníbal Barca, i els edetans o saguntins.

Blasco Ibáñez escrigué Sónnica la Cortesana en 1901 on un viatger grec conta aquest episodi.