dimecres, 17 de setembre del 2014

R38 (2)

primer dimecres de mes, 3 de setembre del 2014
Russafa, 38 - 960 006 0451
tripadvisor
Aquest és un lloc d'eixos sense fortuna que ha anat canviant de mans fins a l'infinit. Jo ja hi havia estat, encara que no amb els actuals gerents, però Patri (el perruquer veí de l'altre R38) i Jj me l'han recomanat.
Avui, serà una cosa ben rapideta.
Menú 10 €, amb una beguda, pa, postres i café.

Primer
-Sopa freda de pésols i menta
-Ensalada de tomaca concassé amb vinagreta d'anous
-Ou a baixa temperatura amb pisto i cansalada ibèrica

Segon
-Cavalla amb crema de pimentó roig i creïlles
-Arròs. El fan en una paelleta, encara que siga individual i hi haja més gent a taula. Bo


Comencem amb cervesa mentre anem arribant. Despres, una altra cervesa i aigua i jo, una copeta de vi.

Postres
-Brownie amb gelat
-Pastís de formatge amb melmelada de pinya
-Gelatina de fruita de la passió


TOTAL: 36 € (3 Pers.)
Una bona opció per a dinar a migdia (no he anat mai de nit).
Et regalen un cartronet per convidar-te la desena vegada que vages. Per posar un però, et pregunten massa vegades si tot està bé.
No parlen valencià.

-----------------

divendres, 7 de novembre del 2014

No hi ha molt a la nevera, és tard i no tenim moltes ganes de fer res, així que baixem al restaurant de davant de casa. Tornem a deixar-nos les targetetes de fidelitat. En fi, tant se val.
El menú, com sempre, 10 € (amb una beguda, pa, postres i café)

Detall: crema de tomaca. Bo com a aperitiu

Una botelleta d'aigua (no en tenen amb gas) i una copeta de vi negre.

Primers:
(-Ou a baixa temperatura)

-Crema de bolets amb oli de trufa. Saborosa. Bona per a començar la tardor real.

-Ensalada de pollastre escabetxat amb vinagreta de mel i mostassa. Fresqueta.

Segons:
-Arròs de magre amb verdures i bolets. Bo

-Bacoreta amb puré de creïlla, verdures de temporada i suc de vedella. Fa dos dies no sabia que la bacora era un peix, i ara sembla que no hi ha una altra cosa. Molt bo.


 Postres:
-Pastís trencat de xocolate amb gelat de torró.
-Flam amb crema de café


No prenem café.
Total: 20 €

No sé per què no hi ha més gent per a dinar. És un bon lloc, de veritat.

---------------------------

dissabte, 14 de febrer del 2014
Doncs això, avui és un dia dífícil per a eixir a dinar -i ja no et dic res del sopar-. Sembla mentida quanta gent enamorada hi ha al món! Tot i això, aquest restaurant, que està davant de casa, i que no ho fa malament, sols té cinc tauletes ocupades.
Hi ha menú de cap de setmana (13,50 €) i menú de Sant Valentí (25 €). Nosaltres agafem el primer i hi afegim unes carxofes que ens han entrat per l'ull.

Com a detall, unes olivetes.

Palacio de Bornos Sauvignon Blanc 2013  DO Rueda
100 % sauvignon blanc
12,5 % vol
Palacio de Bornos (Taninia). Rueda, Valladolid
Enòleg: Antonio Sanz
13 € (6 € celler)
Poc intens; un poc de fruita blanca i un poc de flor.




Primers:
- Gyozas (cresta japonesa) de carn al vapor amb salsa de curri roig. Curiós.

- Ensalada de pollastre escabetxat. Un plat habitual. Molt ben adobada.

(- Ou a baixa temperatura amb parmentier de creïlla i pernil ibèric)

Extra: carxofa farcida de foie gras i verduretes (3,50 € x 2)
Segons:
Paella d'arròs negre

(d'arròs de llamàntol amb un increment de 5 €)
(-Secret de porc amb cremós de fruita de la passió i moniato)

Postres
- Llesca amb ou caramel·litzada i gelat
- Escuma de xocolate
Aquesta vegada, a les postres no han arribat, molt fluixetes les dues.

1 botella d'aigua (inclosa). No demanem café.
Total: 47 € (2 pers.; 23,50 € pers.)
Excepte les postres, tot està bé. De tota manera, crec que l'opció més recomanable és la del menú d'entre setmana: amb tot inclòs, 10 €.
Encara no parlen valencià.