dijous, 18 de setembre del 2014
El local té 4 taules, altes, amb cadires altes. El tapetets són individuals, de paper verd.
Fa molta calor, i comencem amb unes cervesetes ( x 1,50 €)
El menú d'avui, que ens ha enviat dos dies abans al correu, és el següent (com sempre, 12 €, inclosos el pa i l'IVA):
Detall: Gaspatxo de meló amb pernil i herba sana. Abellidor
- Copeta de crema de pimentó i tomaca amb ajoarriero de bacallà i pell rostideta. Ben bo.
I passem al vinet. No tenen moltes referències, però alguna n'hi ha...
Traslascuestas roble 2011 DO Ribera Duero
100% tinta fina
6 mesos en bóta de roure francés i americà
14 % vol
Bodegas Traslascuestas (Grup Piérola). Valcavado de Roa, Pedrosa de Duero. Burgos
Enòleg: Javier Ortega
14 € (aprox. 7,50 €)
Fruita madura, espècies i torrats (potser massa)
- Tallarins de verdures i calamars. Poquet i bo.
- Galta de vedella amb cebetes glasejades. Tendreta.
- Marmitako (estofat de peix) de bacora*
* Ho diu així, en valencià, tot i que parla castellà. La bacora és la tonyina blanca (bonito del norte). Para salada i té una textura un poc llefiscosa; no ens agrada massa. Al correu ens deia que l'havia comprada ben fresca al mercat Central, que pesava 8 kg i que devia fer poc que nadava per les aigües de Borriana.
- I per a les postres, mousse xocolate blanc amb taronja i llavoretes d'ababol.
Cafés i rebentat: 4,50 €
Aigua ("H2O c/gas" segons posa a la factura): 1,50€
Total: 72,50 € (4 pers; 18,20 € pers.)
Parlen castellà.
L'espectacle ens ha resultat un poc menys curiós del que esperàvem, però val la pena que hi aneu.
Després, uns gintònics a l'hotel Anglés (el Clandestino encara està tancat i anirem a la terrasseta) i cap a la manifestació.
Hi ha esperança?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada