Us heu begut la lluna alguna vegada? I algun vi amb nom de lluna? Ladrón de lunas, Alma de luna, Tres lunas, Lluna plena, Lunatic, Luna creciente...
Clara, anit, ens va oferir aquestes llunes:

Luna de mar. Moscatell brisat. DO Valencia (Torís)
S’anticipa la verema per obtindre l’acidesa necessària i s’inicia la fermentació en contacte amb la pell del raïm per augmentar l’extracció d’aromes.
Aromes de fruita i flor blanca. En boca, afruitat i un poc dolç al principi; té un postgust llarg i lleugerament amarg.

Luna Beberide Mencia 2008. DO Bierzo
El ceps de la mencia tenen 50 anys, estan plantats a 750 m. sobre el nivell de la mar en sòls argilosos.
Aroma de fruita del bosc madura i lleugerament de violeta; un poquet mineral. En boca és saborós però no massa llarg, amb un punt aspre, però agradable.
Luna de mar 2007. DO Valencia (Torís). Tempranillo, merlot, sirà i cabernet sauvignon.
Criança en bótes de roure francès i hongarés i posteriorment en botella. Lleugerament carbònic.
Aroma i sabor característics dels vins "de selecció", correcte sense res especial: afruitat, llaminer…
Tot això acompanyat per les següents delícies gastronòmiques:
- Cullereta d’amanida de mero i clòtxines amb herba-sana
- Broqueta de tall de llom amb cansalada, dàtils i orellanes
- Tomata seca amb boletes de mozzarella
- Bombó de paté ibèric i ametla sobre torrada amb melmelada de ceba
I tot per 25€
Una nit esplèndida. Apunteu-vos a la pròxima! (caperucitapaseos)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada