dijous, 24 de juny del 2021

Tres calamarones a l'Eixample

dimarts, 22 de juny
La Chipirona. Mestre Gozalbo, 29. La Gran Via, L'Eixample - 640 116 024 

Tot i la calor i el trànsit, s'està bé a la terrasseta. Comencem amb cerveses, només hi ha Heineken i Aguila sense filtrar (triem la segona, 3,50 € x 4)
El menú del dia (17,50 €) no és massa diferent de l'altra vegada que estiguí:
Entrants per a compartir
Ensalada de tomaca infusionada amb alfàbega, feta, ceba morada, sardina fumada, vinagreta de fruites seques i pa carasau (pa pla de Sardenya).
Croqueta de mar amb emulsió de kimchi (verdures salades i fermentades, Corea)
Ensalada russa amb maionesa d'anet, envinagrats, tonyina marinada i crostonets de pa (com que tenim "el problemeta" amb la ceba, ens la trauen a banda. Un detall.

Demanem també una copeta de vi (Ribera o Rioja?), Torre de Golbán Roble (DO Ribera del Duero. Tempranillo. 13,5% vol. Atalayas de Golbán/Dominio de Atauta. Atauta, Sória. 3€ x 2; Aprox. 7,60 € 75 cl)
Plat principal: arròs amb calamar i polp (pot ser sec o melós; també hi ha arròs amb pollastre i bolets, salmó o costella)

Postres del dia:
Meló d'Alger emulsionat en mojito amb gelat, 
i tiramissú Chipirona (cremós de mascarpone amb terra d'ametla, cacau i gelat de café.


Total: 24,85 € x 3

No parlen Valencià
Molt bon servei.