divendres, 18 de juny de 2021

En "Vos menjaríeu a Paquito?" ja parlàvem d'aquest nou invent de l'entrepà amb corder. Sembla que la cosa ha anat a més i ja hi ha una "Ruta del Paquito", amb més d'un centenar de propostes a València.

A "Es temporada de Paquitos", de la Guia Hedonista, en fan una classificació:

-Canònics. Bar Ricardo (amb creïlles, pimentons del Piquillo i allioli)), La Tahona de Celia (amb alls tendres i creïlles fregides), Bar Canadá (amb tomaca i ceba cruixent), Danubio Alameda (amb creïlla, ceba i pimentó).
-Amb flow. Bar Marvi, Casa Amadeo, Casa Mundo, Bodega Alenar, el Astrónomo, Taberna Valear
-Amb salsa. Oganyo, Mundua, Trinquet de Pelayo, Baat, Tonyina, el Aprendiz, Mil Grullas
-Inclassificables. Mercatbar
buscandoapaquito
Al facebook veig una proposta de Malkebien ben original: pa de dacsa, ou remenat amb lleterola de corder i favetes saltades amb fondelló.

-------------------

18 de juny és el Dia de la Gastronomia sostenible

Nozomi
I jo que no el podré celebrar...