diumenge, 20 de març de 2016

Sant Josep "aestacional"

dissabte, 19 de març del 2016
Bona disparà, la de Russafa.

Comencem amb un poquet de pernilet ibèric i unes avellanes.
Ensalada verda i ensalada de tomaca amb cogombrets, tàperes i ventresca de tonyina.


La Gerbotte Blanc 2008 Nuits Saint Georges
96 % Chardonnay, 4 % Pinot Beurot
12 mesos en bóta de roure
13 % vol.
Domaine de L'Arlot. Nuits-Saint-Georges, Costa d'Or, Borgonya - Franc Comtat.
39,65 € (Mesquevins)

Daurat preciós. Molt elegant. Hi apareix de tot: fruita, herba, mineral, fusta... Boníssim.



Arròs amb bolets i secret ibèric


Guatles guisadetes.
Sardina marinada amb pimentons.
Sépia al vapor amb maionesa.
Pa d'espelta integral, de carabassa, amb anous i amb olives de forn València (Quina cara ha posat la dona darrere del taulell quan una altra li ha preguntat si el pa era del dia...).


Irius Premium 2004  DO Somontano
Tempranillo, Cabernet Sauvignon i Merlot
18 mesos en bóta nova de roure francés, sobre pòsits
14 % vol.
Irius (ara Bodegas Sommos) . Barbastre, Osca.
36 € (Oferta celler / 123 € Univinum)

Fruita madura, cacau, xocolate, torrats, balsàmic, espècies... Boníssim també. Va canviant al llarg del dinar.


Maduixots amb nata (del forn) i bunyols del Contraste, acabadets de fer, clar.




Cava Tamtum Ergo 2011 Brut Nature
Chardonnay, Pinot Noir
12 % vol.
Bodegas Hispano+Suizas. El Pontón, Requena
20,50 €

Bo. Fruita blanca, poc de forn, fruita seca. Pobret, després dels dos anteriors...




Cafés i alguna copeta de Porto o de PX