diumenge, 6 de març de 2016

Via llarga al 2 Estacions

dissabte, 5 de març del 2016
2 Estaciones. Pintor Salvador Abril, 28. Russafa - 963 034 670

En abril de l'any passat, on hi havia Casa Botella, va obrir 2 estaciones, amb Iago Castrillón (El Chaflán, Madrid; The Greenhouse i Cambio de Tercio, Londres; Arrop, Gandía; Acio, Santiago de Compostel·la) i Alberto Alonso (Kukuarri i La Perla, Sant Sebastià; El Bohío, Illescas, Toledo; Ricard Camarena, València).

Sols hi ha 7 taules (encara que fora, al solet, n'hi ha més, però no si si fan l'aperitiu o dinen). A més a més dels 2 cuiners, hi ha tres persones més (una en la cuina i dues en la sala).
Hi ha carta, un Menú Clàssic (35 €: aperitiu, 2 entrants, carn, peix i postres) i un Degustació (aperitius, 4 entrants, carn, peix i 2 postres). Amb l'IVA, el pa -fet al restaurant cada dia- i el servei inclosos.

L'ombre. Un sueño hecho con mis manos 2014  DO Ribeiro
Treixadura
12 % vol.
Bodegas Merencio. Sadurnín, Cenlle, Orense
Jorge Pérez
17 € (aprox 10-12 €)

Poma verda. No és molt aromàtic, però té cos, és agradable. Sec.

(L'ombre, del francés "ombra", és el seu fill, la ma del qual apareix a l'etiqueta)


Demanem el menú clàssic:

Aladroc amb pols de creïlla fregida, olives i vermut. Divertit.


Coca de llengua de vedella amb bledes i salsa tàrtara. Arriscada la llengua, però aconseguida.


Sépia, col llombarda torrada i lleterola de vedella, amb brou de carn reduït i crema de tinta. Espectacular, atrevit, preciós i boníssim.


Lluç amb crema de creïlla i pimentó verd en salmorra. Quina crema! Molt saborosa, amb el puntet de la salmorra, però acompanya el peix i no l'emmascara.


Corder amb cebetes beurre noir. Molt de sabor i més que tendre.


Postres: milfulles de poma. La fasta fullada, cruixent; la crema, molt bona, i el cruixent de poma... suprem.

Aigua amb gas (2 €) i café (1,50 €)
Total: 45,25 € x 2

Ens ha agradat moltíssim. Lloc molt recomanable.

No parlen valencià

Historias con delantal

Verema

gastroeconomy

apicius

telero