dissabte, 2 de maig del 2015
General Gil Dolz s/n. Barri Mestalla (Hotel The Westin) - 960 045 635
Després d'un passeget per la Fira del Llibre, i tot i que no és encara el dia de la Mare, dinarem amb una de les mares al Komori. Avui fa molta calor, però al jardinet del Westin s'està bé.tripadvisor |
Detall: triangles de pasta filo farcits de carn
Agustí Torrelló Mata Gran Reserva DO Cava
Macabeu 38%, Xarel·lo 28% i Parellada 34%.
Agustí Torrelló Mata. Sant Sadurní d'Anoia. Penedès
25 €
- EDAMAME tavelles de soja bullides, amb sèsam i sal marina
- WAKAME KIURI SU Ensalada d'alga wakame i cogombre. Senzill, però per a mi, un entrant quasi indispensable juntament amb l'anterior.
- Usuzukuri de vieira amb sal de xoriço i sal negra. No sé si la textura del xoriço m'agrada massa, el cruixent hauria de ser un poc més suau.
- Usuzukuri de llobarro amb crema d'all negre i allets tendres. Per a continuar i continuar...
- TARTAR DE SAKE (salmó) amb fetge de rap de rape, ous de llíssera i nap coreà
- CALIFORNIA HOSOMAKI 6 peces de llangostí, alvocat i cogombre. Bàsic.
- UNAGI FUTOMAKI 8 peces d'anguila a la brasa, alvocat, cogombre i ous de peix volador. La
textura de l'anguila és fantàstica, blaneta i cruixent per fora. Boníssim.
- TEMAKI amb eriçó i ou de guatla. L'eriçó... intensitat de la mar. Molt bo.
Postres: SASHIMI de fruita, xocolate en textures i gelat de te verd
Total: 153, 65 € (3 pers.; 51,25 € pers.)
Ix un poquet car, però tot és molt bo. La cadència a servir els plats està bé, tot i que hi ha alguns que com més va més fam tenen...
No parlen valencià. No sé si japonés...
[He llegit que komori significa "rata penada", "mainadera", és un cognom habitual...]
Verema
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada