dimarts, 5 de maig de 2015

Komori

dissabte, 2 de maig del 2015 
General Gil Dolz s/n. Barri Mestalla  (Hotel The Westin) - 960 045 635

Després d'un passeget per la Fira del Llibre, i tot i que no és encara el dia de la Mare, dinarem amb una de les mares al Komori. Avui fa molta calor, però al jardinet del Westin s'està bé.

tripadvisor
Crec que hi havia algun menú, però demanem a la carta.

Detall: triangles de pasta filo farcits de carn


Agustí Torrelló Mata Gran Reserva  DO Cava
Macabeu 38%, Xarel·lo 28% i Parellada 34%.
Agustí Torrelló Mata. Sant Sadurní d'Anoia. Penedès
25 €







- EDAMAME tavelles de soja bullides, amb sèsam i sal marina
- WAKAME KIURI SU Ensalada d'alga wakame i cogombre. Senzill, però per a mi, un entrant quasi indispensable juntament amb l'anterior.


- Usuzukuri de vieira amb sal de xoriço i sal negra. No sé si la textura del xoriço m'agrada massa, el cruixent hauria de ser un poc més suau.


- Usuzukuri de llobarro amb crema d'all negre i allets tendres. Per a continuar i continuar...


- TARTAR DE SAKE (salmó) amb fetge de rap de rape, ous de llíssera i nap coreà


- CALIFORNIA HOSOMAKI 6 peces de llangostí, alvocat i cogombre. Bàsic.

- UNAGI FUTOMAKI 8 peces d'anguila a la brasa, alvocat, cogombre i ous de peix volador. La
textura de l'anguila és fantàstica, blaneta i cruixent per fora. Boníssim.


- TEMAKI amb eriçó i ou de guatla. L'eriçó... intensitat de la mar. Molt bo.


Postres: SASHIMI de fruita, xocolate en textures i gelat de te verd


Total: 153, 65 € (3 pers.; 51,25 € pers.)
Ix un poquet car, però tot és molt bo. La cadència a servir els plats està bé, tot i que hi ha alguns que com més va més fam tenen...

No parlen valencià. No sé si japonés...

[He llegit que komori significa "rata penada", "mainadera", és un cognom habitual...]

Verema