dijous, 30 d'abril del 2015
IO. Carrer de Dalt, 30. Barri del Carme - 963 155 226
No sé jo si ens portem massa bé amb el xic (ho dic pel menjar i ho dic pel valencià, però és tan difícil parlar amb les xiques en castellà...!).
Comencem amb cerveses i refrescs.
Hi ha carta amb plats "Tot al centre" i alguns suggeriments fora de carta:
- Hummus de faves amb borrumballa de pernil torrat
- Falafel (croquetes de cigrons), amb salsa de iogurt i espècies
- Croquetes de boletus
- Ensalada (amb encisams, maduixes, formatge...)
Denébola 2013 DO Ribera del Duero
100 % tempranillo
13,5 % vol.
Bodegas y viñedos Denébola (Valtostao. Pedrosa de Duero, Burgos)
15 €
Fruita, balsàmic, licorós. Un vi.
- Carpaccio de tonyina
- Llangostins en dues textures (arrebossatss en coco i en massa filo), amb salsa de xili dolç
Hi una cosa que ens proposen fer amb els llangostins: independentment de les racions, ens en posen un de cada per a cadascú, sense demanar-ho. M'agrada que tinguen en compte aquestes coses als restaurants. Però va i no fan el mateix amb les croquetes ni el falafel, ni demanant-ho; ha de ser per racions. Well, nobody's perfect.
Per a les postres, gran festival: sorbet de gerd, brownie, panacota amb gelat de café i pastís de formatge.
Total: 156,80 € (8 pers.; 20 € pers.)
No parlen valencià.
Lloc per a anar amb amics, on més que el menjar importa la companyia; per tant, perfecte.
Anna i Mª Elena, we miss you.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada