diumenge, 21 de desembre
No sé de polítiques, ni de permisos... però és una llàstima que a València hi haja tants llocs amb possibilitats i tantes persones amb idees i no quallen els projectes o acaben tenint tant poc de ressò. O com diu el meu amic Norat "És tan fàcil imaginar una ciutat millor i sense deliris!"
El cas és que l'antiga impremta Vila és un espai ben curiós.Està en un pati al final del carrer Mascota, una travessia de Sant Vicent, i és com un minipoblet, construït en 1908, amb una nau immensa, diversos habitatges, jardí...
mapa.compromís |
Amparo Ruiz Garcia |
A l'interior de la nau, parades de roba, objectes nadalencs, coses diverses, baret, música...
facebook So Lovely Pop Up Store Market |
"Imprenta Vila, la maravilla industrial a punto de revival"
Fa un dia tan bo que no ens en volem tornar a casa; el solet ens porta a la mar, al Vinícolas by Raúl Aleixandre
Marina Reial Joan Carles I. Local F2 (Marina Sud) 961 102 244 / 634 414 752
Quin despropòsit, tota aquesta zona de la Marina! Però havíem quedat que avui no parlàvem de despropòsits, ni de polítiques...
Es necessita guia per a arribar-hi; el fantasma del Veles e Vents queda a l'altra banda de la dàrsena. És un local tot de vidre, amb una terrassa que s'obri o es tanca segons l'oratge.
Quan hi arribem estem sols, però afortunadament la terrassa es va omplint (sis taules de dos, comptant la nostra).
vinicolasvalencia |
Hi ha un menú (35 €) amb aperitiu, 3 entrants, plat principal i postres, però preferim triar a la carta.
Per a començar, un fino (5 €) i aigua Font Vella (2 €)
La Panesa Especial Fino DO Jerez
100 % palomino
15 % vol.
Bodegas Emilio Hidalgo. Jerez de la Frontera
Aprox. 27 € 75 cl
Sec i salí, herba, fruita seca...
- Pa d'espelta i pa amb panses i anous, oli d'arbequina i piqual Los aljibes (Albacete) i mantega casolana amb herbes.
(pa: 2,50 € x 2)Mauro Estévez 2013 DO Ribeiro
Treixadura, albariño, lado i loureira.
13 % vol.
José Estévez Álvarez. Arnoia, Orense
19 € (Aprox. 8,30 €)
Fruita blanca i de pinyol, herba, cítrics, acidesa alta.
- Daurada marinada amb cítrics, gingebre, pebre rosa, flors... Un plat preciós, i el peix, com un senyor, deixa que la festa la facen el acompanyants ((18 €)
- Detall: daus de bonítol amb soia, gingebre i sèsem. Bonic i bo.
- Tempura d'ortiga de mar (3€ x 2). Bona, però crec que m'agrada més sense l'arrebossat.
- Coca amb tomaca seca, burrata, alfàbrega i pinyons (12 €). Senzilla però abellidora.
- Rossejat de fideus (16 € x 2). Saborós i al punt.
- Llesca amb ou caramel·litzada amb gelat de poma torrada (8 €). Café (1,50 €)
Detall
Jorge Ordóñez nº 2 Victoria 2013 DO Málaga
Blanc Naturalment Dolç
100 % moscatell d'Alexandria
10 % vol.
Bodegas Jorge Ordóñez. Vélez, Málaga
Aprox. 15,90 € 37 cl (Vinissimus)
Fruita dolça, mel, fruita seca. Equilibrat i llaminer.
Total: 108 ,50 € (2 pers.)
Servei perfecte, encara que no parlen valencià.
Cuina fantàstica. Lloc agradable.
Aleixandre, amb Ca Sento, fou un dels primers a obtenir una estrella Michelin a València.
(Al Levante he llegit que el cànon mitjà anual per la licitació és de 5.500 € mensuals!!!)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada