dilluns, 22 de desembre del 2014 (lalalalalaaaa la la laa)
Enguany a la fàbrica hem deixat la celebració de "Nadal" per a l'últim dia.
Jorge Juan, 19 - Mercat de Colom. 963 528 132
El mercat de Colom és un altre d'eixos llocs que podia ser però que no acaba. Tant se val, Stephen Anderson (Seu Xerea) ha obert un nou local al soterrani i el volem conéixer.
Si voleu llegir un article ben bonic, ací teni el de Puck, Mara Funes. "Señoras y señores: esto no es fusión, esto es corazón".
Ma Khin Hnyaw era la besàvia d'Steve, de Birmània, que feia i venia cheroots -puros-, i de qui s'enamorà un funcionari britànic, que en seria el besavi; entre moltes altres coses també sembla que era bona cuinera. D'ací el nom: Ma Khin Café, restaurant de menjar sa i cuina de fusió (l'Orient obert al Mediterrani)
Encara que hi ha un menú per a compartir (25 €) i un menú de migdia (15 €), decidim triar a la carta.
La carta de vins, acceptable.
40 % malbec, 29 % cabernet sauvignon, 12 % bonarda i 19 % sirà
14,6 % vol.
Bodegas Argenceres. San rafael, Mendoza, Argentina
Enòleg: Fabricio Orlando
19 € x 2 (Aprox. 9 € botiga)
"Vinos a ritmo de tango"
[Dramatis personae és una frase d'origen llatí amb la qual es denomina l'elenc total de personatges de la trama d'una novel·la o una obra teatral.
Els vins elaborats amb 2 o més ceps són denominats "blend, assemblage o vinos de corte". D'altra banda hi ha els varietals, amb almenys el 80% d'un raïm]
Comencem amb un aperitiu de la casa: samoses de verdures amb chutney. Una bona manera d'endinsar-se a l'orient (encara que a cadascun dels de la taula ens transporta al país on les vam menjar per primera vegada).
-Xips de polenta amb humus i babaganoush (albergínia). Entretingut i saborós. (6 €)
-Ensalada de quinoa, brots, salmó, llavoretes i alvocat. Boníssima. (10 €)
-Hamburguesetes de peix a l'estil thai. (8 € x 2)
-Curri de peix (lluç) malabari (costa sud-oest Índia) amb arròs kheer (arròs amb llet de l'Índia? Amb safrà, pistatxos, ametles, cardamom...) (12 € x 2)
Ens quedem amb fam i en demanem un altre. Ara, mirant la factura, m'adone que havíem demanat una ensalada de carxofa (amb bajoqueta bobi, avellanes i llima marroquí) que no ens han servit (i sí que ens han cobrat: 8 €).
Per a les postres, compartim tres plats: pastís de formatge amb macadàmies caramel·litzades, bescuit de polenta, taronja i ametles, i Pavé de xocolate.
(La veritat és que el que volíem era una mousse de xocolate negre amb sal i oli de Viver, però sembla que això era part del menú de migdia i, sense dir-nos res, l'han canviat pel pavé, que nosaltres no volíem, de fet, no ha eixit ni a la foto; és una crema servida en un got).
Pa artesanal ecològic: 1 € x 4
Aigua Cabreiroa: 2,50 €
1 café i 3 rebentats: 8,90 €
Total: 132, 40 6 per. (33,10 pers)
dolcecity |
No parlen valencià.
Verema
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada