divendres, 5 de desembre de 2014

Bar Tonyina

primer dimecres del mes de desembre, 3
Xile, 3. Barri Mestalla 963 259 171

De nou tinc l'honor de triar el lloc per a dinar aquest mes, i he decidit que seguiré els consells de "5 llocs per a dinar a València per menys de 15 €". Començarem pel Bar Tonyina, "entre un bar de tota la vida i un local de tapes modern", "gastrobar amb cuina creativa en forma de tapa", amb Román Navarro al cap. Els clients, gent de +30+40... després del treball i de #QuedadaDeGrup.
A la carta hi ha picadetes, tapes, pepitonyines, tostanyines... També hi ha un menú únic al migdia (12 €), un de Tapes (19 €) i un de Plats (24 €). Triem el primer:


-Ensalada amb formatge blau i mangrana. Amb oli d'Alfafara. Bon entrant, encara que escàs.


-Polpet amb forment i verdures. Curiós el forment i molt bo el caldet, per a sucar-hi pa.


-Bacallà amb allioli de tomaques seques. Punt dolç, amb molt bona textura i sabor.


- Fals pastís de llet fregida, de formatge amb llet merengada, cobertura cruixent i un punt de taronja fantàstics.

Cervesa Estrella de Galícia (2,10 € x 4); copa de vi la Tribu (2,50 €); tallats (1,50 x 2). Pa inclòs.

Total: 49,90 € (3 pers.; 16,70 € pers.)

Lloc agradable, bones propostes i servei eficient-eficaç-efectiu.

Novament, un lloc que de valencià... només el nom.
viernesgastronomicos
cuandosalimosdecasa
verema