diumenge, 16 de setembre del 2012

Solo queso en Slaughterhouse

 C/ Dénia, 22  Russafa
diumenge, 9 de setembre

Després d'un dinaret de diumenge familiar, amb la paella del pare... no queda molt de lloc per a res més, però l'ocasió ho mereix. Quan de temps que no quedava amb H. per xarrar una miqueta!

Bertrand Mazurier, francés, ha estat sommelier de La salita i La lluerna i té una parada de formatges artesans espanyols al mercat de Russafa. De tant en tant munta algun tast de formatges a l'Slaughter. Va servint els formates en una post a mesura que la gent li ho va demanant i et conta allò que vulgues saber.

1. Carreu (ovella). Pirineu. Cracker d'oli.
2. Cor Naylat (cabra). Alt Urgell, Lleida. Tipus "Raclette". 4 mesos curació. Cracker de fenoll.
3. Vega de san Martín (cabra). San Martín de la Vega, Madrid. Pasta premsada. 3 mesos curació. Cracker d'anous.
4. Rey Silo Blanco (vaca).  Pràvia, Astúries. Coagulació làctica. 3 mesos curació. Cracker de cibulet (cebollino)
5. Paña Blanca (ovella).Serra d'Espadà, Castelló. Cremós. 6 mesos curació. Cracker de figa.
 
5€


Ho acompanyem amb una copeta de vi blanc, Damajuana, DO València
malvasia i viogner

...i una cerveseta.

Hem d'agafar forces per acarar el curs que ve.