diumenge, 9 de setembre del 2012

Propostes?

III Fira de la Tapa a València
Del 13 al 16 de setembre

(imatge: maratonfotografico)
  lovevalencia 
Hi ha servei d'autobús gratuït des del centre.

Després d'haver passejat per la platja i treballat un poc amb l'ordinador, encara queda temps abans de dinar per fer una ulladeta a la fira de la tapa. Molt d'ambient, famílies, parelles, grups d'amics... Hi ha cues (entrada, compra de fitxes, parades) però són lleugeres.
Comprem 4 fitxes, a 1,20 €. Hi ha 24 parades i en cadascuna ofereixen 3 tapes, la majoria saldes, però n'hi ha alguna dolça.
Canviem una una fitxa per una cerveseta Mahou, i tres per tapes:

- Terra de botifarra i gamba embolicada en Air Bag
Rest. Secreto de Javega, Albacete








- Bacallà Mahou
Cervecería Riviera









- Llesca de sardina fumada sobre tomata del Perelló
Taberna El Sitio








 I podíem haver seguit, perquè moltes tapes tenien una pinta boníssima, però no és el cas, que tenim dinaret de diumenge.
Quin luxe un lloc com aquest de cara a la mar!

Gran festa del marisc
Del 7 al 23 de setembre, al riu, entre el pont de les Flors i el de Calatrava.


dissabte, 8 de setembre
La qualitat dels productes no està malament, però s'ha de fer cua per comprar els tiquets i després cua en les diferents parades per obtindre els plats, en alguna d'elles massa temps; si t'ho repenses i vols alguna cosa més... has de tornar a fer cua?
Hi ha una mariscada per a 2 persones a 43 € i una altra a 69 €. Nosaltres demanem plats solts:
escopinyes (berberechos) al vapor 6 €
navaixes a la planxa 9 €
polp a la gallega 10 €
ensalada de bou de mar i cabra de mar (centollo) 10 €
petina variada (zamburiña) a la planxa 6 €
pa 1 €
cervesa Estrella de Galicia 5 €

Fora de l'envelat potser s'està més fresquet i tranquil, però està un poc fosc. Mengem dins. Experiència curiosa.



Destapate 2012, Concurs de Tapes d'Elx (22 octubre-19 novembre)

 gastronomiaycia

("Elx" no apareix enlloc, el valencià tampoc... no ens mereixen, però...)





 El principal certamen de tapas de España se celebrará del 5 al 7 de noviembre y presidirá su jurado el chef Albert Adrià 


Entre los días 5 y 7 de noviembre, Valladolid acogerá a los 60 finalistas del único concurso de tapas en que participan especialistas de todas las Comunidades del país.

Las tapas que compiten en el concurso también se servirán en la barra de los bares y restaurantes de la ciudad para que los aficionados puedan saborearlas durante la semana del 5 al 11 de noviembre en el mayor Festival de Tapas del país

llegi l'article a elcatavinos

2 comentaris:

Q ha dit...

Amb aquestes propostes, qui s'hi resisteix? Farem un tastet d'alguna tapa, o del marisc, o...

Almàssera ha dit...

Queti, jo ja he anat al Maris Galicia. La qualitat no està malament, però és un poc massa "mega", i les cues no estan molt ben pensades. En fi, a patir una miqueta.