dilluns, 24 de setembre del 2012

2 grans per als 50



Taittinger Comtes de Champagne 1998
Celler: Taittinger, Reims (és el segon celler més antic -documentat-, 1734, després de Ruinart, 1729)
Chardonnay
Color bonit, or vell, amb bombolla preciosa.
Fruita blanca, rent, pa, mantega... saborós (encara que jo crec que hauríem d'haver-nos-el begut ja fa temps, però esperant esperant la bona ocasió per beure's un xampany de més de 100€)
verema



Marqués de Griñón AAA 2004
Dominio de Valdepusa, Malpica de Tajo, Toledo
pagosdefamilia
Enòleg: Julio Mourelle
Graciano
Aprox. 125 €

Ric en nas: fruita negra madura, balsàmic, menta fresca, terra, espècies...
Carnós, llaminer, llarg.

(El nom del vi es deu a que el nom de les 3 filles de Carlos Falcó contenen 3A: Alejandra, Tamara, Aldara)
(Una altra curiositat: la parcel·la de graciano era per a la investigació, no per a la comercialització, i per això, en eixir el vi, fou sancionat)

 verema

 elpais.com

I per a sopar, tomata amb conserva de tonyina, pernil, llonganisseta, hamburgueses d'ànec, carn de Kobe i carn d'Agnus (algunes no acaben a la torradora, sinó que es converteixen en bistec tartar abans d'arribar a taula, quasi sense saber com)  i la selecció de Solo Queso:


1. Peral. Valladolid. Ovella
2. Carreu natural. Alt urgell. Ovella
3. Mini Torta Càceres. Ovella
4. Curado cremoso Badajoz. Cabra
5. Picón Bejes Treviso. Cantabria. Vaca

Per a les postres, un poquet de meló i el gran panettone de xocolate de Torreblanca.


I el gran regal: 50 productes que porten el número 50 en l'etiqueta (que sembla fàcil? Intenteu-ho, intenteu-ho). Per molts anys, JJ!