diumenge, 10 de juliol de 2011

Ca Pepico

dimarts, 5 de juliol de 2011
Tornar a l'horta, a ca Pepico, és sempre una experiència per als sentits.
Ens sorprén amb un salmorejo amb el seu pernilet rostit i la seua minillesqueta de pa.
Pa d'horta, tomata ratllada, allioli i sals diferents.
Les mandonguilles d'abadejo de Carmencín, anant amb la Carme (pura coincidència), són imprescindibles. Tellines i clotxinetes. L'exquisidesade la senzillesa.
No ens hem pogut resistir a un arròs amb bledes (amb substància de carranc). Boníssim.


Café,  cremós de Mascarpone amb cruixent de xocolate i fruites seques i braç de gitano amb ametla.
I els vins:
- Dönnhoff Riesling Trocken 2009
Frescor mineral, flors blanques, fruita. Boníssim

- Bachelet Monnot Santenay Les Charmes 2009 (4 copes) ( Burgundy-Côte de Beaune) Pinot noir.
Color cirera preciós. Fruita roja, un poc floral (violeta), regaléssia.

- Zumbral  Moscatel  (Màlaga conarte) DO Màlaga
- Cava Castell Sant Antoni Gran Reserva Brut Nature 2005. Sant Sadurní
Macabeu , Parellada i Xarel·lo
Fresc; fruita, herba, un poc floral, i un poc de forn. Saborós i molt agradable.

Servei, immillorable.
Total: 116,05€ (4 pers.)