dijous, 22 de juny del 2023

Dinant a la Venècia valenciana

diumenge, 18 de juny
Ja fa quasi un mes de l'aniversari de la xiqueta menuda i encara no ens havíem vist; si és que tenen agenda de ministres...! Hui, per fi, quedem a dinar a Las torres de Ciriaco Gastrobar. Cocteleria Creativa (Passeig Marítim, 8. Port Saplaya, Alboraia - 963 728 258 fb), cara a la mar, i plou, plou poc, tot i això la platja està plena i costa d'aparcar el cotxe.
Ma mare saluda Ciriaco Vicente Ausina, un bomber, cocteler internacional i xef, fill del Ciriaco que obrí el local en1987. Si mires per les xarxes apareix amb Martín Berasategui, Jordi Cruz, Quique Dacosta...
Mentre hi van arribant les xiquetes, em demane un vermut (4,50 €), sense cap detall.
Una vegada estem totes, tarden bastant a atendre'ns. Primer les begudes: aigua, cola i cervesa (no em puc aclarir, 2,80 € x 11 + 2 €; jo diria que no hem demanat tanta beguda!)
Demanem cinc menús (25 €) i una hamburguesa (15,50 €).

Ixen tos els entrants a taula:

Bunyols de bacallà

Albergínia 
(hauria d'aver sigut "pa bao de llom de bou", però l'han canviat sense dir res)

Sàndwitx de porc Duroc

Tot està bastant bé.





Per al plat principal:

Emperador a la planxa

Ous trencats amb pernil

Arròs melós amb boletus

Fideuà negra (x 2). Crec que és el pitjor de tots, és un caldo espés amb sabor poc natural.
Racions d'arròs i fideus massa abundants; en sobra molt (t'ho pots emportar)
[També hi ha arròs de gambó, milanesa de vedella, espagueti carbonara i pit de pollastre de corral]


Per a les postres, cremós de vainilla, capritxo de xocolate i llesca amb ou i crema gelada.
Café (1,80 € x 2)
Total: 30,25 € x 6
No parlen valencià.
Tot i estar cara a la mar, poc recomanable (sobretot pel servei i la neteja). Potser la cocteleria...