divendres, 16 d’agost de 2019

japofresh

dimarts, 13 d'agost
Avui quan he entrat a casa m'he trobat que hi havia en marxa un taller de cuina, i algú ha comprovat, per primera vegada en sa vida, com es plora pelant una ceba... No, no era un taller infantil.
JJ està cuinant el sopar especial d'avui; podríem haver preparat també alguna coseta per a dinar, però el "taller" necessita un kit kat i baixem a fer un mosset. On? A un lloc obert en estiu, al costat de casa, baratet i amb un servei molt amable: KOYAMA (Russafa, 38 - 961 001 446)

Hi ha carta i un Menú del Dia (8,95 €) que és el que triem.
-Dos entrants a elegir:
2 edamame i 1 ensalada de cogombre

2 rotllets de verdura

i 1 tempura de verdura
- Plat principal
Kani cruch Roll

Maki de tamagoyaki i nigiri de salmó

Arròs fregit amb pollastre

Amb refresc o aigua (2 € x 3)

Total: 10,95 € x 3
Una bona opció per a un dinaret sense més.

No parlen valencià