dissabte, 3 d’agost de 2019

Arrels: la joventut de la història

dissabte, 3 d'agost
On hi havia el restaurant Palau del Duc, la cavallerissa remodelada del Palau dels ducs de Gaeta (s. XVI), ara (des d'octubre de 2017) hi ha Arrels (Castell, 18. Sagunt - 606 754 076), amb la jove xef Vicky Sevilla (Quart de les Valls), que havia treballat amb Patiño, Susi Díaz i Begoña Rodrigo. Pep (Ca Pepico) ens n'havia parlat molt bé i havíem llegit diverses recomanacions així que estava en la nostra llista de pendents; avui ha sigut el dia.
IdearIdeas
Detall -ja a taula- d'olives adobades.
Aigua amb gas i sense (3 €)
Dues copetes de vi
Amorro Blanco
Palomino  -  11% vol
Mahara Viticultores. San Fernando, Cadis
3 € [Aprox. 10,10 €]
Molt original.

Nodus Summun DO Utiel-Requena
Tempranillo, Merlot, Cabernet Sauvignon
14 mesos en roure francés   - 13,4% vol
Bodegas Nodus. Caudete de las Fuentes
Gonzalo Medina
 3 € [Aprox. 17,90 €]

De dimarts a divendres hi ha Menú Executiu (15 €). Avui hi ha el Menú Saguntum (30 €) i l'Arrels (39 €), que és el que triem:

-4 snacks
Pasta fullada amb galta, anguila i creïlla, cassoleta amb formatge i tomaca, navaixa en crema. Uns aperitius deliciosos.

Pa de dàtil i pa de mostassa (1,50 € x 2)

-4 entrants
Corbina fumada amb crême brulée de coliflor torrada

Cremós de formatge d'Almedíxer amb terra d'ametles i pesto de ruca
gastrorgasmico
Carbonara de cocotxes de bacallà. Molt bon mosset, amb el cruixent de pell de bacallà.

Vieira, col llombarda i suc ibèric

-2 principals
Bacallà amb emulsió d'espàrrecs blancs amb espàrrecs verds. Bona qualitat, bona textura, bon punt de cocció.

Ànec amb cireres i rave rusticà

- 2 Postres
Crema de carlota i taronja amb galeta i gelat de gingebre. Fresquet, original, molt bo.

Bresquilla en almívar, terra de garrofa, gelat de timó i crema de mantega
CuandoSalimosDeCasa
Café: 1,20 €
Total: 45,60 € x 2
Un menú a molt bon preu.

Excel·lent atenció a càrrec de Clara Queralt i Raúl Hernández.
Parlen valencià

Gaudaru
Valencia Plaza
Las Provincias