dissabte, 14 de juliol del 2018

Les K de Russafa

divendres, 13 de juliol del 2018

És impossible improvisar i anar al Kaori de Russafa, i que complicat per reservar!: no sé quin dia a no sé quina hora... Així que com que es tracta de dinar rapidet, anem al Koyama (fb), on no hi ha dubte que trobarem lloc (Russafa, 38 - 961 001 446).

Detall: plateret d'envinagrats
Amb cervesa Amstel (2,10 €) i Heineken (2,40 €)

Comencem amb un poc d'edamame (2,50 €; no sé si és que ja no li trobe la gràcia a la fabàcia aquesta que tant em va sorprendre un dia o que ja no és com era o és aquesta en concret la que "no és"; de tota manera és entretingut), un maki de salmó (4,80 €) i un d'anguila (5 €).

I passem al plat principal,
jo, un ramen amb caldo de miso i porc (7,30 €)


JJ, un Hiyashi de fideus i gambes Hiyashi Chuka (8 €).

[El hiyashi Chuka és un plat japonès consistent en fideus ramen refredats amb diversos ingredients a sobre, que se serveix a l'estiu. Els ingredients solen ser freds i colorits (tires de tamagoyaki -truita-, carlota, cogombre, gingebre, pernil i pollastre. També pot portar porc a la barbacoa) amb salsa tare (sol fer-se amb aigua, vinagre d'arròs, salsa de soja, sucre, oli de sèsam i llavors de sèsam).]
Es pot remenar tot i abocar-hi la salsa o anar sucant els ingredients en la salsa.

Sense postres ni cafés
Total: 16,05 € x 2
La xica de sala s'esforça molt. Cal donar-hi un vot de confiança.
No parlen valencià