dimecres, 27 de desembre del 2017

Un dinar espiritual...?

diumenge, 24 de desembre

El xic treballa de matí, i quan arriba a casa eixim a fer un vermut però busquem lloc per a dinar. Avui és un dia raret: hi ha gent que passeja tranquil·lament, alguns llocs estan tancats... aprofitem per entrar on normalment està ple.

Tao Tao. Cadis, 37. 960 912 913 – 615 725 320

Per a beure, cervesa i té de gesmil.
Detall de benvinguda: envinagrat de nap i carlota i pa de gamba.

Maki de tonyina i salmó (10 €)

Sopa de miso (4,80 €)

Tallarines de la casa (llom de porc, tomaca, verdures; 5,50 €)


Okonomiyaki menut amb bacó, gambes i verdures (5,50 €)
L'he demanat pensant en els que ens preparaven al Japó, en una taula-planxa de les de seure al terra... No té res a veure, clar, però es pot menjar si pensen que és un pastís; és una de les especialitats de la casa.

[L'okonomiyaki (お好み焼き) és un plat típic japonès; varia segons la regió. La paraula okonomiyaki està formada per l'honorífic o (お), konomi (好み, gust), i yaki (焼き, cuinat a la planxa), i significa "preparat/cuinat (a la planxa) al seu gust" (en referència al client o al cuiner). La massa consisteix en una base de farina i un tubercle anomenat yamaimo, aigua, ou, col en juliana i altres ingredients com  ceba tendra, carn, calamar, gambes, verdures, kimchi, mochi i formatge. Generalment es recobreix amb salsa d'okonomiyaki, maionesa i katsuobushi]
Les altres especialitats són els rotllets vietnamites i el takoyaki (boletes de farina amb polp, ou, gambetes, formatge i cebollí). Hi tornarem a tastar-les.

Total: 15 € x 2

No parlen valencià