dissabte, 14 d’octubre de 2017

Dinar amb llenya, però de la bona

dijous, 12 d'octubre

Eixim a fer un vermut però, ja que estem, fem un passeget i decidim dinar. Ens donen carabassa al nou japonés Kaori (diuen que tenen 10 dies de llista d'espera!!!). On hi havia el Maíz Bistró ara hi ha el Dando leña i, tot i que en els temps que corren no sé si és un nom massa afortunat, provem sort. Són els mateixos de Food Club i La tasqueta del mercat).

Sueca, 46, Russafa - 605 248 980

valenciaplaza
El local va omplint-se, però com que hem vingut prompte tenim sort i ens asseuen en un tamboret d'una taula llarga.
Hi ha tres menús (crec que de 15, 18 i 22 €), però decidim compartir alguns platerets de la carta.

JJ comença amb una cerveseta (2 €) i jo passe directament al vi

Decálogo 2014 DO Manchuela
Boval
13% vol
BODESMA. Minglanilla, Cuenca
copa 2,50 €

Un vi curiós, es beu bé.

[envasos a veredicta]



Avui no demanarem l'ensalada Guitxan (ja la coneixem d'altres vegades). Comencem amb les braves, Dando bravas, amb chimichurri (4,80 €). Ben fregidetes, amb pell.


Cassola de porros brassejats a la Carbonara (5,50 €). Saborosos i bon punt brasa.




Jj es demana una copeta de vi blanc
Cent Piques DO València
100% Merseguera
12,5% vol
Vinados. Fontanars dels Alforins

copa 2,50 €




Albergínies amb salsa oriental de soia (Estaven en un dels menús i no en la carta, però ens les serveixen sense problema; 6,80 €)


Lleterola de vedella a la brasa amb Parmentier de moniato torrat, formatge feta i vitet (molt dura i massa forta per a mi; 11 €)

Daus de cansalada viada a la brasa amb ensalada de col, poma i mostassa, amb coquetes de pa (9 €; està bo, i amb l'ensalada s'alleugereix la cansalada, però tot ompli molt i aquest plat ja ens ha sobrat)


Total: 22,05 € x 2

Servei molt amable i atent. No parlen valencià.

pacomertelorts (no m'agrada el lleguatge que utilitza, però a la pàgina hi ha bones referències)