dijous, 8 de setembre de 2016

Nit d'estiu a l'Alqueria de Vilches

dijous, 1 de setembre del 2016
La Alquería de Vilches. Mareny de Vilches, Sueca - 681 640 125

Avui és el torn de Belén, que ens porta a sopar a un hotel-restaurant que acaben d'obrir en una alqueria a l'entrada del Mareny Blau. Un lloc tranquil, amb terrassa, piscineta i butaques per a pendre una copa.
Triem sopar fora perquè ens sembla molt agradable, encara que fa un poquet de calor; dins també és boniquet.

Si eliminem l'arròs i la pasta, ens queden els entrants freds i calents, les ensalades i algun plat de mar i de carn. Decidim compartir els plats al centre (encara que les taules no són còmodes perquè al mig tenen uns contenidors metàl·lics).

Comencem amb algunes cerveses i aigua; i passem al vi.


Enrique Mendoza Chardonnay 2015 DO Alacant
100 % Chardonnay
12,5 % vol
Bodegas Enrique Mendoza. Alfàs del Pi
14 €

Molt bona opció.




- Ensalada russa amb un toc cruixent (com una coqueta per dalt i per baix). Normaleta. (x2)


- Ensalada Vilches: mesclum amb gambetes, barrumballa de pernil (jo no el trobe), formatge feta, ceba morada, dacsa, carlota i salsa tártara.


- Clòtxines al vapor, amb ametla i all.

- Tallarines de sépia amb espàrracs silvestres, salsa d'alls morats i julivert. Excel·lent combinació i preparació.

- Calamar de platja fregit a l'andalusa amb maionesa de mostassa i pinyonets. Emplatat preciós i molt bo el calamar; un poquet dur potser.



Juvé y Camps. Reserva de la Familia 2012 Brut Nature DO Cava
Macabeu, parellada i xarel·lo
12 % vol.
24 € (15,10 € Vinissimus)







- Entrecot d'anoll amb pimentons del Padrón (uns bons i uns altres, no) i creïlla. Al punt i saborós, així que repetim.

Per recomanació del cambrer, demanem un crocantino de canyell, dolç de llet i gelat de llet merengada (x2)

i brownie de xocolate amb crema anglesa, gelat de vainilla i terra de galleta Oreo.


Solament jo m'atrevisc amb el café.

Ens ofereixen una copeta, però no l'acceptem, que alguns han de conduir.

Val la pena una visita.
No parlen valencià.
Verema/Abreunvinito

Gràcies, Belén.