dissabte, 17 de setembre de 2016

Començant el curs amb Esperança

dijous, 15 de setembre del 2016
14 d'abril. Plaça de Pilar - 649 447 249
La temporada d'Esperanza ja ha començat i l'institut, també, així que ja toca dinaret de dijous (sols ens falta comprar-nos algun col·leccionable al quiosc).
Mentre anem arribant, una cerveseta i un vermut (Miró).

Com sempre, hi ha un menú (13,50 €) de quatre plats i postres, amb detalls de cortesia al principi i al final.

- Gaspatxo d'ensalada

- Carpaccio de carabasseta amb formatge

Les xiques continuen amb cervesa (1,50 € x 2) i aigua (3 €); jo em demane una copeta de vi (copa 2 €; em deixen la botella -aprox. 5,75 €- a taula perquè me'n pose tan com vulga!).

Azua Selección Bobal Viejo Crianza 2009  DO Manchuela
Boval
12 mesos en bóta
Vitivinos Anunciación. Villamalea, Albacete


Fruita madura, sotabosc, puntet torrats. Agradable.

plusvino



1r - Salmorejo amb tomaques ecològiques de l'horta del Cabriol i cecina de La Iglesuela. Extraordinari de sabor i de textura, quines tomaques i quin oli!


2n - Tartar de bonítol amb ous de truita i maionesa d'oli verge. Fresquet, saborós i suau alhora.


3r - Coca de sardina de bóta amb verdures marinades. La textura de la coca no és molt fina, però va molt bé amb la sardina i les verduretes.


4t - Secret amb salsa de taronja i gingebre, i creïlles


5é - Sorbet de cava i mango. El mango s'hi perd un poquet, però està molt bo (llàstima, no tinc foto).

I no volíem, no, però encara ens fem una misteleta, que està molt lleig dir que no.

Total: 17 € x 3

Servei un poquet lent, però com que tenim tant per contar-nos i Esperanza ens ho fa tot tan bonic... no ens afecta gens.
Ja sabeu que no parlen valencià, però quasi no se'ls nota (haha).