divendres, 3 d’abril del 2015

Vacances de Pasqua


Sí, ja sé que és Setmana Santa, però mira, a València sempre parlem de les vacances de Pasqua. I què fem en vacances? De moment, desconnectar, anar sense pressa i fer les coses que no fem habitualment.

Dimecres i bon dia, passeget per la platja. Fins i tot m'he banyat els peus.


Dijous i bon dia, desdejuni-esmorzar en un terrasseta (sí, també sé que sempre m'estic queixant que les voreres de Russafa estan envaïdes per milions de tauletes que fan que caminar siga com fer una carrera d'obstacles).

Dulce de leche
Pintor Gisbert-Cuba, Russafa.  960 035 949

Obert de 9 a 21,15, no sembla un lloc per anar a desdejunar cada dia.
Hi ha molts dolços, alguns argentins: vigilantes, berlinas farcides d'almívar de llet, pasta de full, cassoletes de crema de llima amb merenga; strudel de poma… i també hi ha pa, pastissos salats, entrepans...
No crec que açò siga una franquícia, però trobe que hi ha un altre al carrer Jesús.
Avui hem demanat el brunch (això significa "esmorzar-dinar"?) del dia: suc de taronja, café amb llet i croissant farcit d'encisam, formatge i tomaca (5 €)


S'hi està tan bé... el solet, una de les millors companyies possibles, plantetes, la xarradeta... I no puc evitar pensar en ma mare i ma sogra: si elles tingueren a casa la tauleta que ens ha tocat, ja fa temps que l'haurien tirada al fem, però ací queda molt franceseta, molt chic.

naifmagazine
brunchear